Esti batut in cap? Sau e de la caldura?
Bai cap de peste, tu gandesti? Are 12 ani. Stii ce inseamna asta?
Daca as fi fost fratele acelei fete si as fi aflat ce vrei sa faci, ti-as fi taiat penisul.
Normal ca e mica ce vrei sa ii distrugi viata? pentru tine nu conteaza esti baiat si nu vei avea probleme dar ea risca sa nu se mai dezvolte normal... o omori psihic e un soc pentru un copil de 12 ani ce vrei tu sa faci e o nebunie cauta o fata de varsta ta sau asteapto pana mai creste... copii de varsta ei se joaca nu fac sex. Nu sunteti normali vedetiva de copilarie aveti timp sa faceti si asta sunteti mici
![]()
toata lumea vad ca are parereri negative...
nu stiu ce sa zic! voi credeti ca baiatul mai vrea sa astepte 1 an sau 2?
sa fim seriosi el vrea doar futai si dupa PA![dar bine inteles ca e gresit]
parerea mea e ca faci ce vrei dar gandeste-te cate o sa ai dupa pe cap daca se afla sau daca o lasi gravida!
nu cred ca vrei un bebe de la 15 ani nu?
asa ma gandeam si eu!
Oricum tu faci ce vrei, ne dam cu toti seama ca nu o sa tii nici 5% cont de parerile noastre!
Succes!
Si daca o faci sa ne anunti si pe noi!
Ti se pare ca tu esti ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaat de mare incat sa faci sex, draga negrumihai14 si nu 15? abia daca reusesti o mica erectie, apoi sa dezvirginezi o fata? copii
Eu nu prea cred... dar las-o in pace, e prea mica pentru asa ceva. Mai bine joaca-te ceva pe pc, sau da-ti o laba. Sau mergi in fiecare seara la agatat cu prietenii tai si gaseste-ti fete de varsta ta.
Pana acum te plangeai ca esti solo si ca nu te place nici-o fata, acum deja le-o pui?
Sincer nu crezi ca ii cam mica. te miri de ce ne trezim cu copii
macar protejativa daca vreti neaparat
Esti nebun de`abinelea.Lasa draga fata in pace.La 12 ani sa faci sex e rau.Cauta dracu fete de varsta ta
Pai la 12 ani logic ca e prea mica pentru asa ceva![]()
voi copii de 12-15 ani nu ganditi de loc
Am citit toate raspunsurile asa ca nu o sa iti mai zic si eu aceleasi chesti... vorbeste cu ea, spune-i ca e prea mica pentru asa ceva, ca daca isi incepe viata sexuala la 12 poate avea mari mari probleme, daca tot vrei sa o faci, fa-o dar cu alta fata, una mai mare ca vecina ta, care deja si-a inceput viata sexuala... oricum mult bafta
De catziva ani iti legi si tu singur sireturile si ai pretentii sa faci sex? nu ca asta ar fi o problema, dar tipa are 12 ani! vrei sa-i distrugi viata? unde ti-e capu? in pom?
Tu-tu-tu-tu chiar esti dus, are 12 ANI, la varsta aia nu realizeaza ce e sexul, la 12 ani ar trebui inca sa se joce cu papusile...Doamne in ce lume traim.
Wow am citit toate raspunsurile si n-am mai ras asa de mult timp.Intrebarea asta este prima de la favoritele mele.FII MANDRU!
Ce? :O
In niciun caz.
am vazut si eu fete dezvoltate la 12 ani.
dar sa nici nu te gandesti
daca afla parinti ei?
las-o sa-si traiasca copilaria
Clar, nu! Nu numai ea e mica, si tu esti.
Nu cred ca e varsta potrivita sa va incepeti viata sexuala.
Daca totusi ti la ea nu o lasa sa faca ceva ce va regreta mai tarziu.Sunteti inca copii, aveti destul timp pentru asta.
Traiti-va copilaria oameni buni!
Lol, e prea mica, sa isi inceapa viata sexuala la 12 ani e ceva naspa rau, fa si tu sex cu fete mai mari cel mai bine majore, sti ce dureri apar daca faci sex la 12 ani? nu o sa poata rezista, intr-o revista am auzit fete care au 14 sau 15 ani si nu pot suporta dar la 12 ani, in nici un caz, si la 12 ani nu va rezista si ii va spune mamei ce a facut ca o sa aiba chestia asta pe constinta si tu vei fi cel vinovat
Bai fratilor, baiatu a intrebat normal nu a zis ca vrea el so treaga la pat, in plus a spsus ca ea a propus... cititi mai bine
****...nu minti
tu inca ai gajica(mana dreatpa-sau stanga...nu ma intere si nici nu vreau nsa aflu)
si oricum...la 12 ani sati propuna asta?![]()
tacsu-i peste?![]()
acu...nu incerca sa te dai mare ca nu-ti mere
Hello! Ai cu capu'? fata are 12 ani iar tu 15. E prea mica. Poate sa fie dezvoltata fizic foarte bine dar moral... o sa fie devastata dupa asta!
Daca chiar vrei sa o faci incearca cu cineva de varsta ta sau care se ocupa cu de-astea si las-o pe tipa impace!
Nu pot sa cred ce brutal esti si eu am 12 ani dar nici nu ma gandesc la asta
Eu zic ca esti retardat mintal.
ba saracule, daca vrei sa te simti bine incearca cu pisica.
Si daca una de 5 ani ti-ar propune ai accepta? Nu te pune la mintea ei, ii poti face mult rau asa ca mai bine abtineti-va! Nu face ceva ce ai putea regreta mai tarziu