Salut!
Nici nu stii cat ma regasesc in intrebarea ta, imi aduc aminte de mine la 20 de ani, acum am 23 si o mentionez ca sa nu para ca am 180 de ani ![]()
Pai sfatul cel mai bun pe care as putea sa ti-l dau, in primul rand, incepe sa cauti, sa indraznesti mai mult, sa iti dai seama ca poti, ca nu esti nici cel mai atragator, dar nici cel mai respingator de pe glob, ca sunt atatea fete care ar vrea sa o faca cu un baiat ca tine
Iar in al doilea rand, incepe sa te documentezi despre sex, fete si despre tine si corpul tau, ceva psihologie cum sa socializezi si sa flirtezi in mediul online, dar si in realitate
Mult succes!
Eu zic ca macar sa incerci sa abordezi fetele, daca te accepta atunci esti deja cu un pas mai aproape de goal-ul tau!
Pai, fa-ti o prietena/iubita, dintre colegele de la munca, sau vanzatoarele de la magazinele de unde faci aprovizionarea.
Un lucru care trebuie sa îl realizezi ii ca societatea îți spune mereu ca trebuie sa faci sex.
Ai o viața întreaga, nu ii o competiție.
Gândește-te mai mult la ce fel de bărbat vrei sa fii și ce relație vrei sa ai.
Ce conexiune vrei sa ai cu partenera ta?
Erectile sunt normale. Odată ce gandesti ce cauți și ce vrei. erectile nu vor apărea in locuri publice.
Sper sa te ajute.