Ai citit numai idiotenii, cum poti crede asa ceva? cat de ignorant poti fi? Circumcizia nu scurteaza penisul si nici nu ii influenteaza dimensiunile. Discuta cu un medic daca vrei sa te informezi.
Ai citit prostii pe net. Circumcizia e taierea preputului, de tot astfel ca ramai cu capul penisului descoperit, de tot.
Nu-ti afecteaza dezvoltarea insa iti poate afecta aspectul penisului, sensibilitatea care din pacate uneori se pierde aproape de tot si pielea capului penisului care se decoloreaza si devine uneori "ca o scoarta de copac" asa cum s-au exprimat multi din cei care au facuta circumcizie.
De multe ori penisul apare colorat in doua nuante foarte distincte in urma circumciziei, locul unde a fost legat preputul de capul penisului apare inestetic, pielea capului se increteste si ingroasa excesiv atunci cand penisul e in repaos si unii barbati spun ca nu mai simt cine stie ce placere din aceasta cauza.
Dar centimetri din penis nu se pierd si nici nu e afectata dezvoltarea, ba chiar unii sunt de parere ca de multe ori preputul tine in loc cresterea cu unu sau doi centimetri atunci cand se constata ca trage prea mult de capul penisului cand acesta intra in erectie, dar asta e rar.
Nu pierzi nimic, preputul sau "ata" traditionala oricum se rupe dupa cateva penetrari, si asta nu inseamna ca iti scade scula, pe bune acum.
Cumva nu mai ai glandul (capul pu. enisului)? la circumcizie iti taie din preput (piele ce acopera glandul).
dar daca ai scrie si tu pe google circumcizie, probabil nu ai mai fi intrebat prostiile astea.
Multumesc pentru raspunsuri
, si chiar o sa stau de vorba cu un medic si eu am spus deoarece am 15 ani fac in februarie 2014 16 ani si am penisul.in erectie de 12 si ceva este bine?