anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o amica care de fapt este prostituata in Germania. Pe ea a chemat-o acolo un proxenet de origine turca, are multe romance la bordel. Prima data a lucrat pur si simplu pentru el, iar banii care ii facea jumate erau ai ei si jumate a turcului. Apoi a revenit in tara, cu gandul de a nu se mai duce inapoi, dar turcul a chemat-o inapoi, zicandu-i ca o iubeste ca vrea sa fie cu ea. Ea s-a dus inapoi la turc si se pare ca au o relatie. Inainte cand nu erau impreuna, se ducea mai rar la bordel, adica statea in jur de 2-3 saptamani, facea in jur de 4000 - 5000 de euro, si facea pauza cam de 3 sapt - 4 sapt. Acum de cand e impreuna cu el sta aproape non-stop la bordel, cu pauza de cateva zile, banuiesc zilele in care are menstruatie. Eu am sfatuit ca doar o foloseste, si daca are foarte multi bani, si destule fete care produc pentru el, de ce si-ar trimite chiar pe iubita lui? Ce as putea sa fac sa o aduc cu picioarele pe pamant? I-am zis sa-i zica turcului ca nu se mai duce la produs, sa vada atunci reactia lui. Dar ea zice ca o face pentru el, ca se iubesc foarte mult. ca o tine in lux...

Răspuns Câştigător
| peperonies a răspuns:

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

5 răspunsuri:
| xYumex a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa nu te bagi. E periculoasa treaba.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Este alegerea ei, chiar daca e gresita. Nu o forteaza, chiar daca a manipulat-o pentru a face cum vrea el. Din moment ce ea cu buna stiinta face asta, nimic din ce i-ai spune sau i-ai face tu nu o va determina sa faca o schimbare.

Din pacate povestile astea niciodata nu se termina bine sad

suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci o reclamatie la politie, fata ai mai scapa de acolo doar cu gatul taiat

| laurentiu80 a răspuns (pentru peperonies):

Ai spus o vorba mare, la asta nu m-am gandit. Nu stiu de ce m-ar interesa happy

| R0R0 a răspuns:

E clar ca se foloseste de el.
Nu poti face nimic fiindca ea nu te asculta