Eu una am o părere foare proastă despre asemenea fete şi din păcate chiar există.
Nu este ceva normal şi nici obişnuit! Din moment ce te culci cu el după 2 zile după care l-a cunoscut. Spune prostii. L-a cunoscut? Sunt cu un băiat de un an şi nici acum nu pot spune că îl cunosc! Nici într-o viaţa întreagă nu vei şti totul despreo persoană, iar în 2 zile nu poţi afla mare lucru despre o persoană în 2 zile. Aici este un semn de întrebare. Oare acea fată chiar îl va putea iubi în viitor? Nu, nu va putea. Pentru că relaţiile de acest gen nu persistă în viitor, deoarece la un băiat apar semne de întrebare cum ar fi " Dacă după 2 zile a făcut sex cu mine şi nu mă cunoaşte, oare câţi au mai fost în locul meu? " sau " Cât de uşuratică poate fi dacă a făcut asta după 2 zile? ". O fată ar trebui să aibă demnitate! Dacă într-adevăr îl iubeşte pe băiat ar putea să facă acest lucru mai târziu, când îl va cunoaşte. O asemenea fată mereu va ridica semne de întrebare pentru că nu poate spune " Am făcut dragoste cu el " pentru că e sex în toată regula. Ea nu mai emană mister deloc, s-a lăsat descoperită aşa din prima. Frumuseţea unei fete este misterul în mare parte.Pentru că din moment ce o vezi o fire mai plâpândă sau care nu se lasă aşa uşor, unui bărbat/băiat îi creşte interesul despre ea şi vrea să o cunoască şi mai mult. Cu cât ea este mai retrasă cu atât un bărbat/băiat este mai interesată de ea.
Din punctul meu de vedere, fata descrisă de tine mai sus se poate numi o "uşuratică" bazată doar pe interesele sale " trupeşti". Ea nu va putea avea o relaţie cu acel băiat pentru că mereu vor apărea discuţii pe tema aceasta, şi se vor pune multe întrebări pe subiectul acesta ce va aduce la o ceartă, iar apoi cel mai probabil o despărţire. O relaţie de succes trebuie începută pas cu pas, nu din prima.
Plus că şi sexul este destul de periculos. Şi el a greşit aici pentru că nu trebuia să accepte să facă sex cu ea deoarece din moment ce ea este o fată " doritoare de sex" înseamnă că pe acolo au trecut mulţi iar riscul unei boli e destul de dezvoltat.
Daca zici tu aşa, adică te fuţi ca sa nu pierzi vremea aiure, hai cai tare răspunsul tau
Nu, in nici un caz nu poate fi fidela, asta e doar un gest de disperare, adica fata probabil nu a mai avut sex de ceva vreme, si cand i-a picat un tip cu tronc, gata, a cedat! Dureaza cateva saptamani aceasta relatie, pana fata se va plictisi si isi va gasi altu, sau daca ea nu-l va parasi, atuncea tipul sigur o va face. Oricum, asemenea relatii care sunt odar de sex nu dureaza mult. Varsta spune totul oricum, sunt tineri si vor sa profite de tineretea asta cat mai pot ducandu-se din floare in floare.
Nu mi se pare normal.Si sa-ti placa extrem de mult de el,nu e corect si normal.O fata trebuie cucerita,altfel daca fata cedeaza asa usor, isi pierde orice interes, si nu cred ca va mai avea incredere in ea vreodata.Si daca intamplarea se repeta, atunci poate fi considerata parasuta.Si dragoste faci cand exista sentimente intre 2 persoane, iar in 2 zile nu cred. Sper ca te-am ajutat.:*
Il cunoaste de de 2 zile si a facut "dragoste" cu el? Aia nu e dragoste, ala e sex, iar fata nu e una cuminte, e o parasuta!
O fata usoara, si te ghindesti daca cu tine s-a culcat din a 2 zi atunci si cu altii se poate culca la fel. Si nu iti faci planuri serioase pentru ea, caci cel putin nu o sa fii sigur in ea.
O parere foarte proasta!
Nicio femeie nu ar trebui sa faca asta, decum o copila de 17 ani! Eu nu as putea avea incredere intr-o astfel de fata. Ma indoiesc ca poate fi fidela.
Dupa doua zile nu l-as lasa nici macar sa ma sarute!
Parerea mea sincera este ca:
1.Sunt absolut sigur ca tu esti acea fata
2.Sa ma exprim academic intre tine si o centurista nu este nici o diferenta doar aceea ca tu ai fost suficient de proasta sa nu ii ceri bani dupa...
Sincer o fata normala nu face asta din a 2 zi chiar daca e indragostita extrem de tare de acel baiat...el deja si-a pierdut interesul pentru ea deoarece nu a incercat deloc sa o cucereasca,ea i-a facut viata mai usoara... fata niciodata nu trebuie sa uite sa ramina fata, cit de cit sa aiba mindrie, in caz contrar va fi considerata o parasuta si niciodata nu va fi luata in serios
Buna si eu am facut acceasi greseala si baiatul respectiv si-a facut o parere foarte proasta despre mine si nu a mai avut incredere in mine niciodata...
In primul rand tipa nu face dragoste, face sex, pentru ca e imposibil sa fie indragostita de un baiat pe care il stie de 2 zile. An al doilea rand, ce legatura au one night standurile cu fidelitatea? Orice fata poate fi fidela pentru baiatul pe care il iubeste. Nu e ca si cum ea ar fi fost intr-o relatie cand s-a culcat cu altul.
Nu e ca si cum ar fi fost intr-o relatie cand s-a culcat cu altul dar este panarama
Parerea mea e ca nu trebuia sa specifici ca dupa 2 zile ai ftto... asta era o chestie confidentiala si intima...dar unele persoane nu stiu sa tina secret o chestie
Ca s-a lasat pacalita prea usor de vrajelilie lui, nu mi se pare ceva normal e vorba de intimitate ce parerea va avea lumea din jurul ei cand va afla, pentru un baiat e usor dar pentru o fata e greu, fiecare face ce vrea cu viata lui, poate fi fidela sau nu e relativ poti sa ai o virgina langa tine faci sex apoi prinde aripii
Poi... asta nu eprea normal dar na o fat ade 6 ani din Chile a ramas insarcinata WTF?
1. depinde de fata
2. e ceva normal ca din adoua intilnire sa eu trag.
3. dac te gindesti la o relatse indelungata nu face. (poate sa nu iti fie fidela)
Deja vezi si tu ce doresti de la ia