| 007_2632 a întrebat:

am si eu aici o mica problema poate ma ajutati. Imi place de o fata foarte foarte tare,, i-am zis asta de vreo 3 ori dar in schimb am auzit doar ca " nu vreau sa-ti dau nici o speranta,, insa timpul va arata" dar problema ce-a mai mare e ca ea are prieten insa sun la distanta si vb oar pe telefon. Imi spuneti va rog ce sa fac ca sai cuceresc inima ca sunt nebun dupa ea happy

7 răspunsuri:
| sunset a răspuns:

Daca ea il iubeste pe prietenul ei nu ai nici o sansa.Sunt multe fete, nu te limita la cea din fata ta, lumea e mare, zau asa. Bucura-te de viata!

| Anka_4888 a răspuns:

Cum a spus sunset, daca fata il iubeste pe acel baiat nu ai nici o sansa dar cine stie poate ca o sa se intample ceva. daca ea ti-a spus timpul o va arata poate ca vrea sa vada ce se intampla cu relatia pe care o are ea pana acum, si poate ca daca nu o sa iasa poate o sa ai o sansa cu ea daca iti place asa de mult de ea mai asteapta putin dar nu ff mult si vezi daca nu se intampla nimic mai sunt o multime de fete in lumea asta o sa te mai indragostesti

| victoR1k_1606 a răspuns:

E ea chiar potrivita pentru tine? cunoaste-o mai bine, sa vezi daca e asa importanta.

| lOllipOp a răspuns:

Nu merita sa-ti faci iluzii degeaba, mai bine o lasi in pace. daca te placea iti raspundea cu aceleasi cuvinte din prima, nu astepta ca sa-i spui ca o placi de 3 oriwinking. Eu cred ca isi iubeste prietenulhappychiar daca sunt la distanta.

pa, pahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate incearca sa o faci geloasa un timp... date la alte fete iale in brate cand ia se uita la tine si sarputea sa mearga la mine a mers si am avut aceiasi problema ca tine doar ca prietenul ei era varu meu si se vedeau in fiecare zilaughing

| 007_2632 explică:

Stii chiar am sa incerc s-o fac geloasa, poate se va primi ceva

| Bellinda99 a răspuns:

Daca ea are deja prieten.o sa fie destul de greu so cucereti.Dar eu iti zic sa nu te lasi batut si sa incerci sai dai mereu atentie, sa o faci sa razi, sai oferi cadouri, sai iei mereu apararea...MULT NOROC