Daca ea il iubeste pe prietenul ei nu ai nici o sansa.Sunt multe fete, nu te limita la cea din fata ta, lumea e mare, zau asa. Bucura-te de viata!
Cum a spus sunset, daca fata il iubeste pe acel baiat nu ai nici o sansa dar cine stie poate ca o sa se intample ceva. daca ea ti-a spus timpul o va arata poate ca vrea sa vada ce se intampla cu relatia pe care o are ea pana acum, si poate ca daca nu o sa iasa poate o sa ai o sansa cu ea daca iti place asa de mult de ea mai asteapta putin dar nu ff mult si vezi daca nu se intampla nimic mai sunt o multime de fete in lumea asta o sa te mai indragostesti
E ea chiar potrivita pentru tine? cunoaste-o mai bine, sa vezi daca e asa importanta.
Nu merita sa-ti faci iluzii degeaba, mai bine o lasi in pace. daca te placea iti raspundea cu aceleasi cuvinte din prima, nu astepta ca sa-i spui ca o placi de 3 ori. Eu cred ca isi iubeste prietenul
chiar daca sunt la distanta.
pa, pa
Daca ea are deja prieten.o sa fie destul de greu so cucereti.Dar eu iti zic sa nu te lasi batut si sa incerci sai dai mereu atentie, sa o faci sa razi, sai oferi cadouri, sai iei mereu apararea...MULT NOROC
anonim_4396 întreabă: