| AlexSadik a întrebat:

am vazut acum cateva minute la un fatalau intrebarea "ce parere aveti despre mine?" sau ceva de genul si dadu se poze(aveahi5) nu sunt genul si ma gandeam ca dc nu pot fi si eu idiot :)) si fac acelasi lucru, va rog sa ziceti cum arat nasol, naspa, orice poate dragut am zis POATE :) orice va vine in minte ORICE! uita ti una

http://img522.imageshack.us/i/19787466.jpg/
sau asta

http://img245.imageshack.us/i/dscf0285i.jpg/

nu sunt genul care isi face poze dar a fost o scapare "MARE"

Răspuns Câştigător
| Pedala a răspuns:

Pai pe langa faptul ca esti urat cu spume, imatur si penibil, nesigur, fara pic de bun gust etc... esti si marlan. Nu ai dreptul sa comentezi celor ce iti raspund. Nu dupa o intrebare ca asta. Nu dupa cum arati.

Ne faci de rusine ca barbati. Serios. Exemplarele ca tine ar trebui returnate. Fac pariu ca nici maica-ta nu te tine de mana pe strada si cand te prezinta colegilor spune ca esti "un prieten"

25 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ala barem era idiot original, dar tu ce esti daca i-ai furat idea?!

Un i-d-i-o-t fara... fara Imaginatie!

Si. si ...si ...care iese naspa in poze!

Naaa, ma gandeam sa te jignesc si eu ca vad ca prea iti place sa o faci singur...nu,nu treaba aia(winking nu) - sa te jignesti singur!

Da-mi un mesaj pe privat daca mai vrei sa-ti umplu frigiderul!

| Flav a răspuns:

Bai nu stiu, dar daca as fi fata, nici dupa 10 beri nu te-as vede frumos. PE BUNE.

| Dominicc a răspuns:

Smecher, smecher baiatu laughing smug m-ai facut la asta.

| Pacala a răspuns:

Poze de cocalar, stupide. Arati a imatur si dai impresia de lipsa de inteligenta cu pozele alea. Eu zic sa scoti link-urile, ca te faci de rusine.

| Anecherry a răspuns:

Stii ce-ti lipseste tie? Increderea.

Răspuns utilizator avertizat
| dnxbv a răspuns:

ORICE? chiar orice? imi dai voie sa fiu sincer? wow. ok.
ai fata de gay (mai ales poza 2), imatur, tampit, cocalar, ai impresii de 2 lei, judeci lumea (ex. "un fatalau") pe cand tu esti seful fatalailor, recunosti ca esti un idiot (asta e un lucru admirabil ca iti dai seama de starea ta; dupa cum a zis si {{Anna}} n-ai incredere in tine - altfel nu cereai parerea mea despre fata ta, te crezi mare macho dar in 10 ani o sa fii chel, iti place fotbalul si visezi sa fii cristiano ronaldo (desi ultima vreme nu prea ai dat goluri la scoala), iti plac filmele xxx pline de sadicism (a se vedea nick-ul) si esti un prost pentru ca pui asemenea intrebari.
Sper ca ti-am fost de folos.

| beautifulkiss a răspuns:

Buna sincer mi se pare ca esti cam urat, faci gesturi penibile si cam atat.

| ancutsa13 a răspuns:

"am vazut acum cateva minute la un fatalau (...)"
Deci te consideri superior?

| AlexSadik explică:

Ceicare au poze cu tweety la utilizator nu au voie sa dea raspunsuri

| AlexSadik explică:

Deci esti proasta si probabil vreo alintata in viata reala "e dragotza cu limba scoasa" esti proasta cu par pe cap, cum sa ma epilez fa sunt baiat esti tuta?

| buburuzaucigasa a răspuns:

Naspa big grin

| andreea_1432 a răspuns:

Heeei
e draguta poza in care ai limba scoasahee hee
cutehappy

| alysefu a răspuns:

Cool

| -TattO- a răspuns:

Cicalaughing pe cine minti ma? cica ala e fatalau nu? si acum vrei sa vezi si tu parerea fetelor? pai si tu esti la fel ma. ceri parerea pe aici cand tu il critici pe ala.

si poze de prost gust... -asta e adevaru.

poate te trezesti maine pe cocalari.ro

la ultima poza.

asta a fost parerea mea. si daca e adevarat ce ai zis mai sus nu trebuie sa te enervezi sau sa comentezi.

| Frrramboise a răspuns:

scumpule...

esti:

-paros,
-cocalar
-urat cu spume la gura
-cu mutra de gay

andreea zicea ca ii place limba ta.hai da`i cateva tongue

| SoniaRacz a răspuns:

Pff deci mai epileazate pe picioarehee hee si arati naspahee hee

| SoniaRacz a răspuns:

E dragooootza pozica in care ai limba scoasahee hee)

| SoniaRacz a răspuns:

Dragotza pozicka cu limba scoasahee heehappy

| SoniaRacz a răspuns:

E dragotza pozickka cu limba scoasca da in rest naspatongue

| SoniaRacz a răspuns:

Bai copile am vazut uni baietii sunt epialti pe picioare si aia de la mine din clasawinking si nu sunt proasta bai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti dragut mai, nu te mai ingrijora.si bucurate ca nu esti asa cocalar si idiot happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragutz