si la noi se intamla la fel.
Spune-i unui profesor / diriginte(a)
o sa se calmaze imdiat
daca nu vino cu ai tai
Bafta
Dwa nu merge ce sa le faca daca le scade nota la purtare sau le pune 2 nu le pasa sunt obisnuiti si cu parinti nu merge ca vin atuncea si apoi ca razbunare no sa ma lese in veci in pace nu merge! nici cu plesnitu peste fata nici cu lovitura sub centura nimica se inmultesc ca gandaci si is revin imediat ce natie de "colegi" am valeiii valeii nu stiu ce sa fac
Am sa incerc daca nu merge, ii mituesc si eu cu ceva tema la mate gasesc ew daca nu merge nici asa o sa ma duc in fata usi lor la parinti si o sa le spun tot mai bag si un plans zdravan si -o sa le traga o mama de bataie buna
sa se potoleasca si sa ma lese in dumnezei masi in pace odataaa
Spune-i calm să termine. Dacă vede că te enervezi, mai rău o să-ţi facă pentru a te întărâta. Dacă tot nu se potolesc, spune-i dirigintei sau părinţilor.
Baietii sunt imaturi si din pacate de asta te vei lovi toata viata(pentru ca ei de fapt nu se maturizeaza niciodata!), dar daca acest comportament te deranjeaza in orice fel si nu il poti privi ca pe o gluma atunci te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii sau cu un profesor si mai mult de atat sa ii ignori o perioada, sa te prefaci ca nu te deranjeaza pentru ca o sa se plictiseasca. Bafta!
La noi se întâmpla la fel, dar dirigintele nu face nimic! La noi spune că doar ne simpatizează şi atât.Păi fereşte-te şi nu-i băga în seama.
Intra intr'o gasca care sa aiba grija de tine daca nu merge nici cum eu daca as fi fost fata cred ca ii rupeam cu bataia sincer
Cand o sa cresti o sa mai vrei tu pipaieli dar nu prea o sa mai primesti...
Ps nu te mai imbraca asa sexy
Da nu ma imbrac sexy ma imbrac normal dar cred ca au prins drag de mine pentru ca tot ma intrab adaca vreau sa fiu cu ei
Never
Daca ai un iubit deja o sa te scape el de eiIar daca nu ai fai sa creada ca ai unu!
Te pipaIe cineva la cat esti de proasta? dupa un test de IQ, m-as indoi!
P.S.uni-se scrie unii! http://www.youtube.com/watch?v=pQoPoS-AjRk&feature=fvst
Buna poti scapa prin a zice profeserului ca te curteaza si atunci o sa se ocupe el de ei