Nu stiu de ce nu ai sarutat,probabil timiditatea,nu arati bine,nu stiu,dar daca arati bine vei gasi, imposibil ca un barbat frumos sa nu gaseasca o iubita, indiferent de situatia materiala, si daca esti timid vei gasi, poti avea tu si personalitatea lui hercule daca esti urat nu te baga in seama fetele
Nu cred ca-ti scrie pe frunte ca nu ai sarutat nici o data, poti sa nu spui asta... si fetele nu vor stii.
Nu prea are de unde sa stie o fata trecutul tau, decat daca te tradeaza comportamentul, si crede-ma la varsta aia te cam tradeaza
Hmm, daca vei preciza asta de fiecare data cand vei vorbi cu o fata, ei bine, e posibil sa nu ai o relatie cu ele, insa, exista si posibilitatea ca una sa te sarute din mila, sau din curiozitate si astfel sa scapi de aceasta problema.
Pai în primul rând ele nu au de unde să știu dacă te-ai sărutat sau nu până acum. Problema este că nu trebuie să îți mai pierzi timpul și să acționezi, man viața e prea frumoasă profită că anii trec. Trăim în era vitezi și ai multe oportunitați acum. Nu mai sta în casă, gata, game over, treci pe treabă cu tupeu.