anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, fetelor! Am nevoie de părerea voastră, poate a mai trecut cineva prin ce trec eu.

Am avut de curând o experiență destul de neplăcută după un contact sexual (protejat, cu prezervativ). Fac sex destul de rar, dar după o penetrare mai profundă am început să simt usturime vaginală, senzație de arsură și mâncărime. Am tratat atunci cu Gynophilus și Canephron și simptomele s-au calmat.

După menstruație, am mai avut un contact (tot protejat) și la 48 de ore după, m-au apucat din nou durerile, dar mult mai intense: usturime puternică la urinare, durere abdominală jos, și senzația că trebuie să urinez des, dar fără ca vezica să fie plină. Am început să iau Furagin, Canephron, ceai de cozi de cireșe și am făcut spălături cu romaniță. Simptomele se linișteau temporar, dar reveneau, mai ales noaptea.

Am observat că toate aceste simptome apar doar după folosirea prezervativului, așa că bănuiesc o posibilă reacție la latex. Menționez că nu folosesc geluri parfumate sau produse agresive — doar apă călduță. Și acum, în perioada ovulației, simptomele s-au accentuat.

M-am programat la ginecolog, iar acesta mi-a prescris capsule vaginale Limenda (7 zile) și apoi Estriflor (10 zile). Am terminat tratamentul cu Limenda și încep astă-seară cu Estriflor. Totuși, chiar după Limenda, simptomele nu trecuseră complet: aveam iritație după urinare și în timpul urinării, și o senzație ciudată — nu simțeam clar când trebuie să merg la toaletă.

Întrebarea mea este: a mai pățit cineva așa ceva? Ați avut reacții după prezervativ sau tratamente vaginale care n-au calmat complet simptomele? Ce v-a ajutat?

Mulțumesc tare mult dacă îmi răspundeți! Chiar simt nevoia să discut cu alte fete care au trecut prin ceva asemănător.

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se numeste infectie urinara. Se trateaza cu antibiotic.
O proba de urina pentru urocultura te lamureste.
Mergi la medicul de familie.

Pe viitor nu te mai trata de capul tau. Mergi la medic imediat ce simti ca ceva e in neregula.