| andra_6126 a întrebat:

Salut la toti:*. Nu stiu cum sa incep.sunt cu un baiat de mai bine de un an si mereu am avut certuri minore pe diferite teme in principal zicea ca eu sunt pb ca am figuri si fite.Nu imi dadeam mereu seama cu ce gresesc probabil ca mai exageram si eu.Nu sunt genul ala care sa tot sune sa vada unde e prietenul si nu stiu ce.Acum ne-am despartit iar motivul nu il stiu exact.Inca povestim.De obicei dupa ce ne desparteam nu mai vorbeam ig pe mess si de astea acum in schimb povestim.Cand il intreb motivul ezita sa-mi raspunda. Zice ca sunt prea complicata.Deja a trecut o saptamana.si eu nu am reusit sa trec peste.Il iubesc foarte mult dar nu stiu c sa cred. Oare ne vom impaca? ce e cu el? Multumesc celor ce raspund.:*

3 răspunsuri:
| Ella_6945 a răspuns:

Poate il sufocai.si acum, probabil vorbeste cu tine ca sa vada daca mai esti sufocanta sau poate s-a plictisit.dar din moment ce vb cu tine e mai putin probabil. Daca mai tii la el incearca sa vb cu el despre impacare si sa ii zici ca nu vei mai fi sufocanta.si o sa lasi si de la tine...ca sa reziste relatia, iar el, daca te mai iubeste va accepta cu siguranta.Succes:*.
Fundita?:O3

| pisicaalba a răspuns:

Cred ca asa a simtit. poate ai gresit tu, poate...nici nu imi pot da seama.mai lasa-l un pic, sunt sigura ca vei afla

funda?

| andra_6126 explică:

Mda.ne-am impacat "de proba" si peste 1 zi mi-a zis ca vrea sa ne despartim ca el nu poate sa steie cu mine ca urmele lasate de mine is ft adanci.sincer nu il sufocam mai deloc nu il sunam sa vad unde e si ce face.rar faceam asta.Nu stiu ce ar putea avea.De plictisit nu stiu ce sa zic.