Stiu ca sufletul iti plange, dar incearca sa iti revii.Si stiu ca seara e cel mai dureros, cand pui capul pe perna si el este in gandul si inima ta.Ai vazut cum dintr-o prostie iti poti pierde fericirea?
Daca tu stii sigur ca nu ai cum sa mai fii cu el, de ce nu incerci sa il uiti?
Ba da, chiar poti trai fara el exact din clipa despartirii voastre.
Vrei un sfat? De multe ori lucrurile sunt simple, iar voi fetele insistati sa le complicati. Tu il iubesti atat de mult incat plangi noptile, intuiesti ca el te iubeste si totusi spui ca nu crezi ca o sa va mai impacati?! Nu te inteleg.
Eu zic sa te duci la el si sa ii spui ceea ce ne-ai scris noua aici. Daca ar veni la mine fosta prietena, pe care inca o iubesc (cu care m-am certat de la "nimica toata") si mi-ar spune ca plange noptile de dorul meu, te rog sa ma crezi ca m-as topi inatantaneu si nu i-as mai da drumul din brate.
Daca nu vrei sa iti calci pe orgoliu si sa te duci tu la el, macar creeaza-i lui cadrul necesar sa vina la tine, cauta sa stai in preajma lui, lasa-i de inteles ca ti-ai dori sa fiti din nou impreuna, da-i semne ca nu risca un eventual refuz din partea ta daca indrazneste sa iti spuna ca te iubeste.
Asa am fost si eu la un moment dat, pana mi-am dat seama ca sunt fraiera ca stau dupa el si`mi pierd vremea aiurea, plangand. Incearca sa te gandesti, ca nu rezolvi nimic daca plangi. Daca el nu depune atata efort cat sa iti spuna, are rost? Incearca sa fii indiferenta, sa privesti cu superficialitate[ajuta in cazuri de genu`]...Nu il lasa sa vada ca suferi, poate ca te inseli si nu te mai place si o sa te creada o slaba de inger`.
Asa.in rest, nu stiu.
Eventual, incearca sa-ti distragi atentia cu orice, orice altceva. Iesiri in oras` cu prietenele, net, muzica, desen.chiar si teme[ajuta, iti da de gandit]. incearca sa ti`l scoti din minte. Nu te mai gandi`... pune`ti in cap ca nu mai aveti sanse sa fiti impreuna, si gata.in general vine totu` de la sine.
ASta in caz ca, chiar nu mai aveti nici o sansa. Dar eu asa am abordat problema...doar.asa ai scirs.
Ei bine, iti urez bafta >
farcry444 întreabă: