| Cxii_Radu_1990 a întrebat:

Am 13 ani si acum 2 luni m-am despartit de prietena mea (a durat o luna jum), iar acum o vreau inapoi. De atunci am vorbit destul, o vad zilnic la scoala, iar ieri am iesit si am intrebat-o daca vrea sa ne impacam. M-a refuzat. Inca vorbim mult, noaptea trecuta am vorbit 6 ore. Ce as mai putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

Pai vorbeste asa in continuare, dar totusi vezi sa nu aibe pe un altul. Ca o fata sa vorbeasca 6 ore, inseamna ca mai simte ceva. Recuceresti-o vorbind c ea, nu fi iinsistent ca vrei sa fi din nou cu ea. Incearca sa te faci dorit si sa-ti duca dorul. Nu-i raspunde mereu, dar nici sa nu creada ca umbli cu alta. O faci putin sa fiarba si daca ea te mai iubeste, va veti impaca. Spre exemplu, eu am avut o data o despartire temporara foarte scurta, in are nu ne vorbeam fata in fata, dar ne vedeam aproape zilnic i ne priveam doar, ne cautam unu pe altul la locul de munca fiindca ne era dor, si dupa putin timp ne-am vorbit in una din zile si ne-am impacat. Atunci am realizat ca nu putem despartiti. Dar amandoi am fiert o vreme si ne-am lasat o portita catre celalalt. Sper sa te fi ajutat. happy

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa-ti tragi o pereche de palme. Ar fi fost mai utile daca ti le-ai fi tras inainte de a face prostia. Acum suporti consecintele faptei tale probabil nesabuite.

| Striker14 a răspuns:

Hmmm, te vrea doar ca prieten. E mai ok asa, decat sa fii cu ea si sa stati putin impreuna ca apoi sa nu va mai vorbiti, mai bine prieteni si sa vorbiti mai multwinking

Răspuns utilizator avertizat