|

FUNDITA!

Ne-am inteles mult timp, am ajuns sa ne sarutam, spunea ca nu vrea relatie, iar eu din orgoliu i-am zis "nici eu", continuam sa ne sarutam. Dupa o perioada s-a impacat cu prietena lui, eu din cauza asta am intrerupt orice lgatura cu el. Dupa o luna s-a intors la mine si s-a despartit de ea pentru mine, am continuat sa fim "prieteni" stiti voi, cu beneficii sa zicem, dar acum cum ne-am vazut dupa o luna, ma strangea puternic in brate si nu-mi mai da drumul, spunea ca abia asteapta sa fim noi doi, ma tine de mana, ma inveleste cu geaca lui, ma pupa in continuu, nu mi-a mai zis ca nu vreau relatie, imi spunea dupa ce ne-am vazut ca abia asteapta sa ne mai vedem, iar azi cand a venit la mine la scoala abia am vorbit, l-am intrebat ce face si atat a fost. Ieri i-am scris eu pentru ca altadata imi reprosa ca eu nu-l caut, abia am vorbit cate ceva, azi nici nu m-a cautat, atata tot ca l-am intrebat la scoala "ce faci?" cand a venit la mine. straight face

Altadata eram foarte vorbareti amandoi, ma cauta, acum mi se pare ca este confuz cand vorbim, timid, nici nu stiu cum sa-i spun! Plus ca a fost intrebat daca s-a despartit de prietena lui pentru alta iar el a spus "ti se pare ca sunt cu altcineva"?

Amicei mele i-a zis in perioada in care am refuzat eu sa vorbesc cu el ca nu a vrut relatie cu mine pentru ca eu spuneam ca nu vreau relatie si ca are impresia ca mie nu-mi place de el.

Eu ce sunt atunci pentru el? M-am atasat de el foarte mult, nu mai stiu ce sa fac, sunt foarte confuza. Imi dati un sfat, o parere? Ce sa fac? Va rog! sad

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el deschis si mai lasa orgoliu deoparte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai de unde sa stii daca s-a despartit de prietena pentru tine, relatiile se rup si din alte motive.
fratilor normal ca daca stati mult timp impreuna se creaza o conexiune, normal ca simte ceva pentru tine in acum variaza de la puternica prietenie la dragoste.incercati sa vorbiti ca nu va costa nimic.
bine e si varianta in care vrea sa te f**a si din cauza asta iti soune ca nu vrea relatie, dar nu cred.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai.Ia-o incet! 1.Intreaba-l candva serios daca vrea sau nu relatie cu tine si sa nu te tina in suspans daca nu. Pentru ca, daca tu nu faci nici un pas nici el nu va face daca e asa nu stiu ciudat dupa parerea mea. Intreaba-l serios si vezi ce zice. Bafta! Pentru mai multe detalii sau sfaturi astept mesaje in privat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine este sa aveti o discutie deschisa, fara orgolii in care sa ii arati ce simti pentru el, sa ii spui ce iti doresti in ceea ce il priveste si desigur el sa faca acelasi lucru. Daca te iei dupa ce spun altii, amici ai tai ori ai lui nu o sa stiti niciodata exact daca exista intre voi ceva sau nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai facut tu ceva si vrea sa iti faca in ciuda. Fa-i si tu in ciuda si demonstreaza-i ca nu mai ai nevoie de el si o sa se intoarca.
PS: Nu mai pune suflet niciodata! Iti spun din experienta happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează