Buna! Parerea mea este sa se duca repede la medcul ginecolog pentru ca da, intr-adevar este foarte riscant, mai ales aparand si niste semne. Sau daca nu, macar sa ia cat mai repede anti-conceptionale. Sau sa se duca frumusel la farmacie si sa isi ia un test de sarcina si sa il repete dupa 1-2 saptamani sa se asigure. Sper ca te-am ajutat!
Sigur ca da, mai ales daca intre cele doua acte sexuale nu te-ai spalat si nu ai urinat. Depinde mult de perioada ciclului menstrual in care se gasea ea in acel moment. Oricum la 7 zile de intarziere a menstrei, poate incerca sa faca un test de sarcina din prima urina de dimineata.
Da, poate fi insarcinata. Sa faca un test de sarcina la 10 zile de intarziere a menstruatiei.
Depinde de cati ani are si de cati ani si-a inceput viata sexuala... pana la 18 ani si pana in 3 ani de la inceperea vieti sexuale dereglarile de menstruatie sunt destul de ciudata acum 3 ani cand inca predam educatie sexuala la taberele de tineret ereu niste pliante scrise de USAID care explicau asta extrem de bine
un test de sarcina ar fi cel mai potrivit si asta la cel putin 14 zile de la actul sexual
Eu cred ca inainte de a face sex voi trebuia sa va asigurati ca nu se va intampla nimic ori ce ar fi si cred ca ar fi mai bine sa se duca la farmacie sa faca testul acela iar apoi sa vorbeasca cu mama sa ca nu are ce face, daca nu ii spune acum s-ar putea ca mai tarziu burta ei sa devina maricica iar apoi o sa o certe si mai rau asa ca te sfatuiesc sa ai o discutie serioasa cu ea si sa inteleaga, ca daca nu, o sa sufere.mult noroc