| jikutado69 a întrebat:

am o problemă, am a 5-a seară cu prietena mea de cand încercăm să facem sex, nu am avut niciodată o virgină, prietena mea fiind virgină, a 5-a seară încerc să o dezvirginez și nu îmi iese, cate 2-3 ore ne tot chinuim și nu merge treaba, am încercat poziția misionarului și poziția, eu pe spate și ea deasupra, am încercat și repede și încet, nu știu care e problema, nu intră a mea în a ei. Am încercat și repede și încet, și liniștit și în tot felul, îmi puteți da cineva cateva sfaturi, ce și cum, de unde pană unde trebuie să fac ca să meargă treaba?

6 răspunsuri:
| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Poate fata nu se poate relaxa, e prea incordata, incercati un lubrifiant si oferiti mai mult timp preludiului!

| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca efectuarea unei "degetici" mai lungi din timpul preludiului ar fi mai mult decat binevenita fiindca in mod sigur ar contribui la relaxarea muschilor vaginului si prin asta s-ar provoca si largirea intr-o oarecare masura a canalului vaginal. De asemenea ar fi indicat sa folositi lubrifiant din abundenta chiar daca vaginul se umezeste foarte intens in mod natural. Succes!

| doctorandus a răspuns:

Daca nu merge si nu merge, mergi cu ea la ginecologie si o dezvirgineaza cu bisturiul.

| kandaraki a răspuns:

Fata e incordata si nu prea vrea, asta e toata problema, e de gen psihologic la ea, poate ca ea iti zice ca vrea sa faca sex cu tine, dar nu e asa. Nu ai ce sa faci, mai bine o lasi in pace, fiindca vei mai incerca si o va durea tare de tot si o vei trauma

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se pare ca e vorba de vaginism. nu e destul de relaxata. prelungeste preludiul, sarut-o si mangai-o cat mai mult, mai ales in zona vaginala, dar finut, nu brutal. si vorbeste cu ea, inteab-o cum se simte, ce ii place si cum ar vrea, etc.
Sa te speli foarte bine pe maini inainte si sa ai manichiura impecabila, cu unghiile taiate scurt si bine pilite, sa nu o zgarii pe acolo!
Sa nu mirosi la subtioara si nici gura sa nu iti miroasa, pentru ca ii pot provoca blocaje psihice si fiziologice, chiar daca nu iti spune, de jena! O guma, un tic tac, ceva.

| dariaelena a răspuns:

Un preludiu mai lung(cu saruturi fine, tandre, pasionale asa pe tot corpul incepi si tu de la gat pana in zona inghinala), un masaj sa o ajuti sa fie relaxata, poti sa pui niste muzica sa mai destinzi atmosfera..incearca cu lubrifiant