| LukWhuzTalkin a întrebat:

Salut,tpu.Am o problema cu prietena mea si cer niste pareri in special din partea fetelor.Acum vreo doua zile stateam de vorba cu prietena mea si printre altele eu am deschis un subiect legat de parul ei(frizura) si i-am spus ca poate a sosit momentul pentru o schimbare de look.Suntem impreuna de 4 ani, am terminat primul an de faculta iar ea are aceeasi frizura neschimbata cred din clasa a 9-a.S-a suparat pe mine, m-a surprins pentru ca altadata i-am pus intrebari mult mai intime sau personale si a fost mai mult decat ok.Mi-a reamintit ca parul este atuul ei si ca asta o diferentiaza de multe alte fete si cumva crede ca incerc sa o schimb ca m-am plictisit de ea.Eu asta apreciez printre altele la ea ca nu este obsedata de cosmetice sau alte d-astea cu toate astea este mereu ingrijita si arata super.Intrebarea mea este:am gresit cand i-am sugerat asta a fost doar o idee nu tin neaparat sa o faca sau e gen girl stuffs iar baiatul n-are voie sa intrebe da'sa mai se amestece.Cum sa fac sa imi cer scuze nu vreau sa inteleaga ca m-am plictisit de ea?
Dau funda ..PS Frizura ei e foarte similara cu cea a lui chelsea kane, nu stiu daca s-a inspirat de acolo..http://www.pinterest.com/pin/35184440812535734/

13 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Cand am inceput sa citesc intrebarea, mi-o imaginam pe prietena ta cu parul tuns drept, lung pana la fund. Si te intelegeam. Dar dupa ce am vazut poza, am inceput sa ma intreb ce nu iti place. Si ce daca are frizura asta din clasa a 9-a? Mie una mi se pare destul de moderna. Daca o avantajeaza si, mai ales, daca se simte bine asa, nu vad de ce ar trebui sa o schimbe.
Si eu m-as fi simtit aiurea.
Cred ca ar trebui sa ii spui ca a fost o idee ce ti-a trecut prin cap pe moment, doar pentru a face conversatie. Nu uita sa ii (re)amintesti ca iti place mult cum arata!

| AdyAdeluş a răspuns:

Hmm, pai cred ca nu e nimic iesit din comun sa ii sugerezi o schimbare de look. Explica-I ca nu vrei sa o schimi, spune-I ca ii placi asa cum e si ca doar glumeai... nu stiu. Du-te si vb cu ea. E cea mai buna solutie. happy

| neutrino a răspuns:

Du-te si pup-o!

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ai fost nesimtit, asta e clar! Baga un buchet mare de flori (care ii plac ei) si fuga la usa ei de cere-ti scuze! Lasa fata sa fie cum vrea pe viitor.

| ElenaSA a răspuns:

Da, parul este punctul ei sensibil, nota sa distinctiva. Cere-ti scuze; daca relatia este de patru ani nu se va destrama pentru o frizura.

Răspuns utilizator avertizat
| dragodana a răspuns:

Salut! Desi sunt fata sunt de acord cu tine.Are cam demult aceeasi coafura care este una de mijloc si de purtat cateva luni.Cred ca hair-stylistul ei nu stie sa tunda altfel si i-a bagat in cap ca asa ii sta perfect.
Pe de alta parte, ai dat-o in bara cu gratie si ca sa o imbunezi si sa-i arati ca iti pare rau i-ai ceva(flori, bomboane de ciocolata etc) ce iti permiti.
Barbati sunt construiti genetic sa apuce de ceva si ea are parul scurt.Cand femeia isi schimba coafura vrea sa-l staneasca pe barbat, sa fie ca la inceput.Ea se complace ca te are de atata timp si cred ca nu te mai atrage, dar ea crede ca da.
Daca esti in relatii bune cu o prietena de a ei sun-o fara sa stie iubita."Stii, as vrea sa ma ajuti sa o convingi pe iubita mea sa-si schimbe coafura.Nu crezi ca i-ar sta bine alfel? Te rog sa nu-i spui"Ba o sa-i spuna.Depinde de prietena cat de repede sau tarziu ii spune.Dar macar vezi cum ii sta altfel.
Mi se pare ca s-a "basicat" inutil si sa nu cumva sa ii spui"Uite ce bine ii sta tipei aleia cu coafura aia!"In urechile ei va suna"Tu esti urata si nu mai imi place".
Bafta!

| Futhakari a răspuns:

Cum adica numa fetele sa asi dea cu parerea,noi baieti pentru ce ne aflam aici, am facut rau ca ai zis ca sa asi schimbe frizura nu te-ai gandit in ainte sa-i zici asta, mai gandeste si tu, nu mai scoate cuvinte rele, chiar si preteni cei mai buni cu care glumesti, nu pot inghiti tot ce le spui ( au si ei sentimente).

| UnDezaxat a răspuns:

4 ani de relatie... Hai ca o cred si p-asta. Da' tu n-ai cum sa fii f***t.

| Andrada0025 a răspuns:

Ce conteaza frizura? Voi barbatii nu aveti aceeasi frizura non-stop? Ce ar trebui sa facem noi fetele in acest caz, sa ma spune sa va lasati parul sa creasca pana la fund sau ce?
Ea asa se simte bine, vezi ca certurile apar din cele mai mici detalii... complimenteaz-o si cere-ti scuze, demonstreaza-i ca nu te-ai plictisit de ea si explica-i ce inseamna ea pentru tine.
Te-a luat gura pe dinainte, controleaza-te.

| NameHarris a răspuns (pentru Andrada0025):

laughing poate prieteni tai au aceiasi frizura tot timpullaughing dar alti si-o mai schimbawinking

| Andrada0025 a răspuns (pentru NameHarris):

Gusturile nu se discuta! laughing

| ancavt a răspuns:

Uhmm..pai ii poti spune ca o apreciezi asa cum e si ca o frizura stupida nu are legatura cu ceea ce simti tu pentru ea, ca daca chiar era asa important pentru tine nu mai erati impreuna de 4 ani. Spune-i ca nu intelegi de ce a reactionat asa si roag-o sa iti explice.