| skiziiskiz a întrebat:

Am si eu o problema. Sunt cu un baiat[ George] de aproape 5 luni si ne iubim mult de tot. Amandoi invatam foarte bine si chestii de genul, dar el e genul acela de baiat smecheras[nu am zis chestiile astea sa ma dau mare, doar ca sa nu apara chestii gen'vezi-ti de scoala'].El e din orasul vecin[la 5 km de orasul meu] si e la scoala la mine in oras. El nu lasa pe nimeni sa se atinga de mine sau sa ma supere. Sa zicem ca eu sunt mai populara decat el [cu destul de mult] si am alti 'prieteni'[mai. de fite sa ii numesc asa].asa zisii mei prieteni[multi dintre baiati ma plac] nu il prea suporta fiindca m-a cam 'furat' de la ei.Si imi gasesc vrute si nevrute motive sa nu il suporte si au vrut sa il bata[dar si geo are spatele asigurat].Si eu ma simt extrem de prost cand i vad atat de rauprimitori cu el, iar el la randul lui la fel. nu si-au dat macar nici sansa de a se cunoaste, si nici nu vor.Eu de George nu ma pot desparti in niciun caz[il iubesc prea mult si si el la fel], dar nu vreau nici sa imi pierd prietenii[pe multi i-am pierdut in favoarea lui].Va rog ajutati-ma puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu ai de ales. Se pare ca nu se poate si si.

| Alishia a răspuns:

Daca ar fi prieteni tai ar intelege ca il iubesti si el la randul lui, plus ca, ce amic se da la tine? ala devine deja baiatul care vrea sa se combine cu tine, in nici un caz prietenul tau.

| CristinaTaranu a răspuns:

Esti intre ciocan si nicovala..nu vrei sa ti pierzi prietenii dar nu poti renunta nici la prieteni.
Totusi daca e sa luam altfel, daca prietenii iti erau prieteni adevarati nu te ar fi abandonat doar pentru ca "te a furat" actualul tau iubit.
Daca lor le ar fi pasat de tine cu adevarat, tu nu te aflai acum in masura de a trece de o parte a taberei.
Daca tu tii la tipul asta, nu l lasa pentru niste prieteni invidiosi... oricum prietenii adevarati nu te vor parasi pentru ca ei te vor fericita, nu...impartita.