| spacewalker a întrebat:

As vrea sa fiu cu o fata pe care am vazut-o la piscina intr-o zi. Nu am vorbit niciodata, nici macar nu stie ca exist. Cum pot incepe sa vorbesc cu ea(pe Facebook) mai exact despre ce subiecte, pentru ca nu vreau sa fiu plictisitor..as vrea sa fiu cu ea. Cum pot intra in vorba cu ea?

4 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Ce te impiedica sa ii vorbesti direct? De ce iti trebuie un "intermediar", ca sa-ti ascunzi figura si sentimentele in spatele calculatorului?
Fii mai curajos si in momentul in care o zaresti, intra in discutie cu ea, spune-i ca ai vrea sa o cunosti, deoarece iti place de ea si cand ar dori sa va intalniti.Simplu si concis! O floare poate ti-ar da mai mult curaj, sa o abordezi, o imbracaminte curata si ingrijita si o discutie clara, directa(fara balbaieli), te va face mai atragator.

| daniellllaaaa a răspuns:

Poate ar fi bine sa aveti niste prieteni in comun. Asa e mai simplu sa faci cunostinta cu ea. Daca vrei sa o abordezi pe facebook poti sa ii dai like la poze poate iti multumeste pe privat iar discutia va decurge de la sine. Daca esti mai curajos spune-i ca ai vazut.o la piscina si ca vrei sa o cunosti si invit.o sa mearga cu tine data urmatoare. Funda?:*

| Melly98 a răspuns:

Pai nu stii si nu vei stii pana nu vorbesti cu ea ca sa stii despre ce subiect sa vorbiti. Trebuie sa stii si ce ii place sa nu i se para plictisitor subiectu. Nu adu un subiect, intreab-o despre ea, spune despre tine dai dovada de baiat inteligent si sensibil. Bafta!

| spacewalker explică:

Si cum ii pot spune sa iasa cu mine,, daca nu am vb niciodata?