| fiif a întrebat:

big grin mai degraba salut baietii!winking
va place sau nu sa vii se spuna in fata daca o fata va place?
pentru raspunsuri mai exacte si complexe dau FUNDA! :*

7 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Dea difera de la baiat la baiat, dar ca sa-ti raspund in general, majoritatii da prefera mai ales cei tineri lipsiti de experienta care nu sunt priceputi la relatii asa bine si prefera sa fie totul mai simplu. Acum depinde daca vrei doar o relatie atunci faza cu spusul in fata merge dar daca vrei o relatie de lunga durata o faci mai interesanta prin mister si cine stie il faci sa se indragosteasca de tine sau invers depindethinking detalile mici conteaza in totdeauna este mult de vorbit despre subiectu asta dar imi este lene sa iti explic totul, intelegi tu..cred

| drhotzu a răspuns:

Ok pai la intrebarea asta o sa raspund cu o intrebare:
tie iti place sa ti se spuna in fata daca cineva te place sau nu?
acum in ceea ce priveste baietii:
sfatul meu este sa le spui in fata, noi avem o problema generala nu prea prindem aluziile subtile de genul asta, si nu analizam gesturile mici, cum faceti voi. asa suntem noi suntem conectati altfel...
desi nu este chiar indicat sa ii spui: ba eu te place la tine!
poti sa faci ceva din care sa se prinda singur, gen: mergem maine la o cafea noi doi? sau ceva asemanator (film, prajitura, bere etc...

| anonim_4396 a răspuns (pentru drhotzu):

La o bere mai drhotzule, pai tu te duci la o bere cu gagicata la inceput, of of laughing)

| drhotzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite o sa fii uimit:
fratele meu a invitat o tipa de la el din facultate la o intalnire, dupa lungi discutii de tatonare a terenului, si la prima intalnire el a cerut o green aple si ea o bere neagra - fara pahar! asa ca! si o tipa cu care am iesit eu acum ceva mai mult timp a luat o limonada cu vodca...
deci totul e posibil!

| anonim_4396 a răspuns (pentru drhotzu):

Si eu ala care credeam ca le stiam pe toate laughing, eh sunt fete si fete se pare, altele nu suporta sa isi vada prietenii cu berea in fata altele beau si ele un pahar, nu zic neaparat sa se imbete dar na, acum stiu =)

| fiif explică:

Eu il plac, am stat cu el in autocar iar unul din cei mai buni prieteni al lui a spus ca ma place, dar el nu vrea ca eu sa stiu... sad

| 3am a răspuns:

Da! e cel mai complex raspunsbig grin