| deathproof a întrebat:

De ce fac femeile sex oral? nu e destul de injositor? Nu le transforma automat in c*rve?

Răspuns Câştigător
| candora a răspuns:

E dezgustator in primul rind, si inca ceva, mai ieri am aflat ca e si mai periculos decit fumatul sau alcoolul. Deci, nu mai folositi scirbosenia asta in relatiile voastra...beah tongue

| Andrei101010 a răspuns (pentru candora):

Da sigur.Deja te vad peste ceva timp(daca nu si acum) ca ii faci asta iubitului/sotului tau.Nu e ceva scarbos.Sincer imi vine mie sa vomit cand citesc raspunsuri de genul.

21 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Crezi ca nu le place sa fie cu*ve? laughing

| KaterinaPetrova a răspuns:

Cand esti intr-o relatie serioasa cu cineva care esti de ceva timp si nu iti schimbi partenerii ca pe sosete se intampla muuuuulte intimitati. depinde unele cred ca este injositor pentru ele, altele cred ca este ceva absolut normal. unele fac din simpla placere, altele mai prostovane fac ca sa isi satisfaca partenerul (chiar daca nu le place)

asta nu inseamna draga ca esti curva automat. fiecare cuplu face ce vrea cu intimitatea lor.

cee baiatul daca face sex oral unei fete ce mai inseamna? ca e curv?laughing)

acum sa o luam din alt aspect. daca ai multe relatii pasagere de o noapte, sau cateva zile si deja te babardesti sau relatii din astea pe bani, tu ca fata avand 16 ani si baiatul 35 cu familie si copii, si tu stai cu el doar ca sa te imbrace de firma si ii platesti cu sexul oral, anal etc.

daaa atunci esti o maaare curva (automat) laughing)

sper ca ai inteleshappy

pa:*

| Marius2011 a răspuns:

Sexu oral nu face o femeie curva sa stii si u, si nu toate femeile faca asa ceva crede-ma se fac doar cand simt nevoia ca parteneru merita si ca se simte iubita dar aia este la relati serioase.

| annkaa a răspuns:

Pai majoritatea o fac din placere,unele poate ca sunt obligate,fortate...din lipsa banilor, le promite nu stiu cati bani si o fac, desi eu cred ca este ffff scarbosstraight faceiac

| InnaiiSa a răspuns:

Nu neaparat! unele femei fac sex oral pentru ca uni barbati care se presupune ca le iubesc le obliga sa faca sex oral insa a face sex oral nu e chiar injositor pentru o viata de cuplu unde exista dragoste si comunicare, iar daca exista dragoste partenerii pot da frau liber imaginatiei.

| francesca89 a răspuns:

Doamne! CATI ANI AI? 10? esti tampit/a? tu ce crezi ca maica ta nu'i face la tactu? ia du'te repede intreab'o.pffff

| gaby37 a răspuns:

Simt nevoie sa fie curve

| Aly_2611 a răspuns:

Din punctul meu de vedere daca este o relatie de o noapte si acea fata este platita sa faca sex oral, anal etc da este o curva, dar daca este vorba de o relatie de lunga durata nu nu este o curva.
Mie una mi-se poare injositor ca o fata sa faca sex oral acum depinde de fiecare fata ce doreste.

| NeverTheLess a răspuns:

Nu, nu le transforma automat in curve. Pentru ca intr-o relatie stabila, lucrurile stau cu totul altfel happy. E normal sa existe dorinta de a incerca noi modalitati de a o face si de a vrea sa ii oferi partenerului placere maxima. Repet. Doar intr-o relatie stabila. In rest, da, oralul e pentru curve.

| Adriana_5358 a răspuns:

Doamne ...intrebare de copil facut pentru alocatzie ...mai mult de 11 ani nai

| KellyGreen a răspuns:

Pai pentru. ca e placut, dar majoritatea nu fac sex oral orcui gasesc pe strada.
Si pana la urma nu mai suntem pe vremea lu' bunica.

| deathproof explică:

Daca o fata face sex oral prietenul ei si apoi se desparte de el, se combina cu altul si ii face si aluia, nu e curva?

| deathproof explică:

Mda...vad ca va place sa sugeti ****

| Negoiu a răspuns:

Nu le transforma automat in c*rve! Injositor sau nu, cred ca asta depinde de la caz la caz, nu se poate generaliza...

| Andrei101010 a răspuns:

Ce gandire de copil de gradi!

| AlinaValentina97 a răspuns:

C**va inseamna sa faci sex pentru bani...dar dupa mintea ta, toate care fac sex oral sunt curve. Ok...dar gandeste-te ca poate si mama ta a facut-olaughing. Acum mai consideri toate femeile curve?

| Joe003able a răspuns:

Pentru ca le place!rolling on the floorFunda te rogg!

| snik3 a răspuns:

Tu ca femeie o sa iti doresti sa faci sex oral. prima oara o faci din curiozitate a doua oara o faci ca sa iti satisfaci iubitul a treia oara o faci din placere si din obisnuinta. hai pa care nu vrei sa intelegi si zici caa treaba asta nu e normala inseamna ca ai defectu stricat.

| geojupanu a răspuns:

Asa zic toate ca nu fac.cur ve sunt doar alea din filme xxx si prostituatele

| 557 a răspuns:

Nu e injositor, e chiar placut, pentru ambele parti.adica mie cel putin imi place cand mi-o suge unalaughingsi pun pariu ca si femeilor le place cand vezi cu ce tarie sufl ain ea de parca aprind focu``-n tabarahappycurva inseamna sa te imbraci mulat,sa stai pe langa sosea,sa te ia un domn in masina,sa te duca la un hhotel, sa te f*ta, iar tu sa pleci la 6-7 dimineata spre casa, luandu-ti banii si eventual ciordind ceva valoros a omului care doarmelaughing