| Tohtahunov a întrebat:

Ma numesc Tohtahunov Igor Dmitri. Locuiesc in Galati am avut o prietena i-am fost timp de un an jumate cu ea are 14 ani in momentu de fata o cunosc de la 10 ani si odata cu maturizarea noastra am fost intr-o relatie destul de frumoasa desi totu s-a pierdut parca dintr-odata a cautat tot felul de motive ca sa ma indeparteze minciuni si nu imi dau seama de ce.Sunt genu baiatului sensibil care pune majoritatea lucrurilor la suflet iubitor calm si sincer.Am respectat aceasta fata din tot sufletu fiind si prima fata care am sarutat-o in viata mea chestii dulci din adoloscenta 13 ani am avut in acea perioada acuma in prezent am 15. Am fost alaturi de ea in toate punctele de vedere la bine si la rau si la propriu am fost de nedespartiti dimineata la scoala incepea cu ea orele tot cu ea si zilele de asemenea cu ea nu e ceva rau am vizitat-o mereu cand era bolnava am carat-o chiar in brate cand avea picioru rupt, ii facusem un pisoi cadou de ziua ei si multe altele.Nu stiu daca e bine modu in care ma prezint sunt sensibil iubitor nu imi place batjocura si orice fiinta o pun la suflet.Eu nu i-am gresit cu nimic mereu am fost respectuos am fost amuzant dragut cu ea desi dintr-o data s-a terminat si plus fata de asta m-a si jignit fara sa ii zic nimic urat.Trec cam greu peste asta si stiu ca adultii vor zice chestii vezi-ti de scoala si lasa fetele aviz amatorilor sunt o persoana sociabila ajutatti-ma am nevoie de cineva cu care sa vorbesc intreabrea e Ce sa fac? ce ma sfatuiti voi a si celor care ati citit tot va multumesc din suflet

1 răspuns:
| piticelm a răspuns:

Nu trebuie sa fii asa sufletist, intr-o lume ca asta. Poate fata si-a schimbat preferintile, poate s-a plictisit. Cert este ca tu trebuie sa mergi mai departe si sa nu te mai gandesti la ce a fost.Vei mai avea inca o dragoste, poate mai mare, sau poate niciodata ca asta.Asa ca, priveste in fata si zambeste...maine este o noua zi!