| mihai9989 a întrebat:

Salut TPU!
Să încep cu inceputul, eu am 16 ani, mătușa mea 41, iar eu mă mai duc si dorm la ea, este necasatorita.
si cand ma duc pe la ea, ea nu prea are intimitate fata de mine, adica se dezbracă de fata cu mine, cand stam in pat isi pune picioarele peste mine, cateodata cand isi face baie ma cheamă sa o spăl pe spate, iar seara când ne punem in pat, ea doarme in rochita, si ultima data cand am fost la ea, și-a luat pe ea o rochita foarte scurtă pana de asupra de genunchi, si noaptea când m-am trezit sa ma duc la baie, i se ridicase rochita pana la solduri si practic era doar in chiloți, s-a trezit si ea in momentul ala dar nu a facut nimic ca sa isi traga rochita inapoi, eu m-am dus la baie, după care se duce si ea, vine in camera si ne culcam iar, eu dimineața m-am trezit înaintea ei, cam pe la 06:00, nu am mai avut somn, si cand ma uit la ea, i se ridicase din nou rochita pana la solduri, si cand ma uit mai bine, i se vedea pasarica, ea danduși chiloții jos la baie, ea nu avea treabă, dormea pe spate cu fata in sus si cu pasarica la vedere, după un timp m-a simtit mișcându-ma, se întoarce cu fata la mine pune piciorul peste mine, ma ia in brate si ma sărută.

Oare ce sa fac, cum sa reacționez, recunosc, si mie imi place, dar totuși, este matusa mea, o fi cu*#ă, ii place sa faca sex si cu nepotul ei, ce sa fac?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu ma intreb care poate fi motivatia pentru o asemenea postare/intrebare. Doar nu iti imaginezi ca va crede cineva povestea asta ridicola...nu? laughing

| doctorandus a răspuns:

Ai împlinit vârsta de consimțământ sexual, deci e treaba ta cu ce adult faci sex.

| Violleta2022 a răspuns:

Vrabia malai viseaza! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| LinjeMankoaye a răspuns:

Asta ori trebuie sa fie troll ori traiesti un serial, sfatul meu faceti o excursie pana in alabama si ce se întamplă acolo, rămâne acolo, daca stii ce zic...

| codrinbakasigmadaddy a răspuns:

Eu as recomanda s-a te duci la biserica, si s-a zici la domn parinte ca esti gooner

| Bogdan1o a răspuns:

Ai o fantezie interesanta?