| Ch3ls3a91 a întrebat:

Se poate întâmpla ceva dacă mi s-a rupt prezervativul în timpul actului chiar dacă nu am terminat? Nu am făcut mult rupt cu el, mi-am dat seama după vreo 10 15 secunde și am văzut. Mi-e frica sa nu fi avut lichid seminal din ala. Menționez ca ea era în a 3 zi după ce i-au trecut problemele. Poate sa rămână gravidă?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat posibilitatea cat si pribabilitatea de a se putea forma o sarcina in situatia descrisa de tine in prezenta intrebare, poate fi apreciata ca fiind teoretic IMPOSIBILA. Totusi pentru informarea ta exacta, precisa si corecta trebuie sa afli/sa stii aceea ca CICLUL MENSTRUAL incepe in PRIMA ZI a menstruatiei si din acest motiv pentri a primi un raspuns corect trebuie sa fie comunicat ziua exacta in care a fost intretinut actul sexual numarat fata de prima zi a menstruatiei si NU dupa terminarea ei. Astfel ca deoarece in cele mai multe cazuri, menstruatie se desfasoara pe o perioada de circa 3-5 zile, reiese ca din acest motiv ultima zi a menstruatiei de regula poate fi de fapt cea de-a 4-a, a 5-a, sau a 6-a zi a ciclului menstrual. Asa ca atat pentru informarea ta cat si a celorlalti tineri, trebuie sa intelegeti ca ciclul menstrual incepe odata cu prima zi de menstruatie. Avand in vedere ca de obicei cele mai multe cicluri menstruale au lungimea in jur de 26-30 de zile, reiese ca tot de regula prima zi a PERIOADEI FERTILE incep de obicei cam de prin cea de-a 8-sau a 9-a zi aciclului menstrual cel mai devreme. Astfel ca pe baza acestei observatii, constatari, se poate aprecia ca acea a 3-a zi de dupa terminarea menstruatiei a fost probabil cea de-a 6-a, 7-a sau a 8-a zi a ciclului menstrual, adica sexul a fost intretinut cu circa 2- 3 zile inainte de a incepe de regula zilele PERIOADEI FERTILE, cele care reprezinta singurele zile in care se poate forma o sarcina. Insa avand in vedere si faptul ca sperma NU a fost ejaculata, deci NU a ajuns in vagin, rezulta concluzia cat se poate de acceptabila, ca intr-o asemenea situatie NU poate exista nici posibilitatea, nici probabilitatea de a se putea forma o sarcina fiindca d.p.d.v. teoretic ar fi IMPOSIBIL. Iar acel lichid preejaculator asa cum este produs de glandele bulbouretrale NU contine spermatozoizi inainte de a fi deversat in uretra. Multa sanatate!

| Ch3ls3a91 explică (pentru corbulalbrosu):

Mulțumesc mult! Ai niște răspunsuri cât se poate de clare și ești foarte înțelegător. Ține-o tot asa, meriți fundă!

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Am incercat sa-ti trimit si un raspuns suplimentar foarte bine documentat prin intermediul unui mesaj privat, insa nu am reusit, presupun ca motivul iti este bine cunoscut.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| Andrei258 a răspuns:

Daca nu era in perioada fertila care este la 10 zile dupa perioada menstruala nu ramane gravida

| Ch3ls3a91 explică (pentru Andrei258):

Nu înțeleg ce vrei sa spui

| Andrei258 a răspuns (pentru Ch3ls3a91):

Am zis ca daca nu au trecut 10 zile dupa perioada ciclului nu ramane gravida la zece zile dupa menstruatie este perioada fertila

| Ch3ls3a91 explică (pentru Andrei258):

Oricum erau șanse mici, nu? Adică nu mi-am dat drumul, eu ma refeream doar la acel lichid

| Andrei258 a răspuns (pentru Ch3ls3a91):

Ok am inteles daca nu era fertila nu sunt probleme dar si de la lichidul preeejaculator poate ramane mai multa atentie pe viitor