| Anonim856743 a întrebat:

Salut TPU, sunt baiat gay de 16 ani si de cateva zile incerc sa gasesc o aplicatie sau ceva ca sa-mi fac si eu un iubit. In cluburi sau alte locuri unde as putea gasi persoane cu acelais gen nu pot intra pentru ca am sub 18. Daca puteti sa-mi dati un sfat sau sa-mi ziceti un site sau aplicatie voi fi fericit.

Răspuns Câştigător
| ionut13512 a răspuns:

De asta e România, unde e! Deoarece majoritatea persoanelor din țară au o astfel de gândire învechită și în loc să-și caute de treaba lor, ii critică pe alții.

71 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca esti gay.

| Anonim856743 explică (pentru darrio2007):

Ce te face sa crezi asta? Am avut contacte sexuale cu femei si pur si simplu nu mi placea. de cand eram mic aveam o conexiune mai legata de baieti decat de fete.

| sadrian46 a răspuns (pentru Anonim856743):

Am avut contacte sexuale cu femei. Dacă ai reușit asta, nu ești. La pidosnici nu li se scoală cu o femeie.

| Anonim856743 explică (pentru sadrian46):

Se poate sa fiu si bi. sau nu stiu. da eu cred ca si daca iti plac fetele ti se scoala daca ti o suge un baiat sau ai contact sexual cu un baiat

Da. Dar orice plăcere trebuie să producă și satisfacție și mulțumire. Altfel ești robul plăcerilor. Sunt multe moduri de a fi și a nu fi.

| Mitzupitzu a răspuns (pentru Anonim856743):

Fara suparare cred ca ai nevoie de tratament. Daca era inainte de 1989 te rezolva militia ca aveau ei tratament dar acum sunt cebva pastile. Gay la 16 ani!

| Anonim856743 explică (pentru Mitzupitzu):

Https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate citeste putin, in 1989 oamenii nu aveau aceasta informatie si era ciudat adica cum adica sa faca chesti indecente barbat cu barbat/femeie cu femeie... ei un stiau ca asa se nasc unii oameni, adica cine crezi tu ca voia sa devina homosexual/lezbianca in anii aia cand erau batuti? Cum te ai nascut tu hetero asa m-am nasut eu homo. no ghinion, eu nu pot schimba asta. Sper ca ai invatat cv.

Daca reintroduc art 200 cp si te pun sa sapi santuri toata ziua iti piere ''genul'' asta. Nu mai stiti ce sa faceti de bine.

| Anonim856743 explică (pentru Mitzupitzu):

Ai putea face asta, probabil o sa il si castigati da nu o sa intre pentru ca discriminare si toata lumea are dreptul la opinie si libera exprimare... no daca a plecat ceausescu acum trebuie sa ne suportati. fie ca va place fie ca nu. nu aveti ce face

Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Ceausescu nu mai este ca el gasea rezolvare la orice.

| darrio2007 a răspuns (pentru Anonim856743):

La 16 ani sau mai putin, ai avut contacte cu FEMEI?
Vizuale, poate. Cu fete parca te mai cred.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru darrio2007):

Și dacă-i Gay ce? e extraterestru? Ca el sunt milioane pe planeta asta iar ca tine miliarde. Răspunde-i omului la intrebare dacă ai un răspuns, Dacă nu, Păstrează-ți credința pentru tine.

| Anonim856743 explică (pentru DeMicUnCălător):

Wow un om normal, felicitarii!

| darrio2007 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

In primul rand nici nu stii la ce m-am referit.
In al doilea rand nu m-am referit la asta din punct de vedere al credintei. M-a mirat ca zice ca a facut sex cu FEMEI la o varsta destul de mica. Deci analizeaza mai intai si nu veni cu idei preconcepute.

| ionut13512 a răspuns (pentru sadrian46):

@Anonim856743 nu va cerut să vă dați cu părerea despre orientarea lui! Puteți să ignorați întrebarea dacă știți că răspunsul dumneavoastră nu are legătură strict cu postarea.

| ionut13512 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Exact, n-au ce face acasă și se bagă în seamă știind că nu vor răspunde cu ceva util. Băiatul a întrebat ceva și ei își dau cu părerea despre faptul că-i gay sau bi.

Eu știu invers. Wikipedia nu este o sursă de încredere.

| Anonim856743 explică (pentru ionut13512):

Mersi de sustinere si mersi pentru ca ai facut deconectarea de mentalitatea probabil a parintilor tai. Mult succes

| ionut13512 a răspuns (pentru Anonim856743):

Cu drag happy
Cum te găsesc pe Insta? (aici nu merge să-ți trimit mesaj în privat?

| Anonim856743 explică (pentru ionut13512):

Poti sa mi l dai al tau?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonim856743):

@ionut13512 / am aceeași poză?

| Ibrahim56 a răspuns (pentru Anonim856743):

Eu sunt bisex.și am erecție si cu fete si cu baieți

| Ibrahim56 a răspuns (pentru Mitzupitzu):

Ar trebuii și un articol împotriva celor reduși mintal, dacă mie îmi place să o iau la buci și nu deranjez pe nimeni..care e problema ta? Sunt bisex., deci eu pot trage și mamei tale

| ionut13512 a răspuns (pentru Mitzupitzu):

De asta e România, unde e! Deoarece majoritatea persoanelor din țară au o astfel de gândire învechită și în loc să-și caute de treaba lor, ii critică pe alții.

| Violleta2022 a răspuns:

La anisorii tai NU cred ca esti gay, cred doar ca habar nu ai ce esti fiindca nu ai avut sex niciodata cu o fata.

| Anonim856743 explică (pentru Violleta2022):

Media de dezvirginare in Ro ii de 14 ani, nu mai fi asa surprinsa daca auzi un baiat de 16 ani care a avut contact sexual cu fete

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonim856743):

Asta este doar in imaginatia ta!

| Violleta2O22 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bine, eu scriu si multe prostii pe aici, uneori chiar cred ca pot citi si minta sentimentele unora si chiar sa ii contrazic in privinta inclinatiilor sexuale, asa ca nu ar trebui sa imi da chiar multa atentie

| Anonim856743 explică (pentru Violleta2O22):

Mi am dat seama... adica nu cred ca ma cunosti tu asa de bine incat sa ti dai seama daca is gay sau nu

| Violleta2O22 a răspuns (pentru Anonim856743):

Pai nu te cunosc, dar dupa cum ti-am zis eu le stiu pe toate si uneori scriu prostii, ca iti dai seama ca nu am cum sa le stiu pe toate.

| sierra1 a răspuns:

Caută mami pe site-uri specializate NU aici, ok?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

În orașe mari sunt cafenele pentru. Dar de unde știi că ești? Te mănâncă în fund?

Da ma ma mananca in cur. Hai sa nu ne mai dam cu parerea daca nici nu stii cum ii. Cum nu pot eu sa stiu cum ii sa iti placa de o fata asa tu nu poti stii cum ii sa ti placa de un baiat

De unde știi că nu știu? Dacă te mănâncă zona, usturoi, că poate ai limbrici.

Nu ma mananca in cur stai linistit

| ionut13512 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu aveți ce face mai bun în afară de a posta răspunsuri nefolositoare?

| sadrian46 a răspuns (pentru ionut13512):

Am dat 43874 de răspunsuri și am ajutat 13654 de persoane până acum.

Degeaba daca ai o minte de ani 1800 si nu esti in stare sa iesi de indoctrinarea parintilor tai. Te rog eu foloseste mai des prezervativul ca sa nu ti reproduci prostia. Poate daca mai multe persoane asta vom avea si noi o tara mai buna in catva ani. Stiti doar sa comentati de n *** da sa faceti cv constructiv n ati putea. Jalnic

| mihai69 a răspuns:

Nicio aplicație/ s@it nu va permite unui minor accesul la conținut sexual explicit.

| Anonim856743 explică (pentru mihai69):

Adevarat, de cateva zile tot incerc sa caut un site de dating pentru minori gay si nu gasesc nimic. Ar fi si problema ca ar intra pe el foarte multi pedofili si probabil de asta nu exista. Mersi de com

| ardei2001 a răspuns (pentru mihai69):

Si fiuto la 12 ani o sa si-o ia la laba pe site-uri

| mihai69 a răspuns (pentru ardei2001):

Când avea fi-miu 12 ani nu era încă internet peste tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa fiu eu iubitul tău. Dacă vrei. Dacă vrei îți dau nr meu de telelfon

| TheMusicBoy a răspuns:

Exista wink, hoop si yubo, sunt destui gay pana in 18 ani acolo happy

| exoticbutters a răspuns:

Incearca aplicatia Wink- Make Friends. Scopul initial al aplicatiei era de a-ti face prieteni, dar e folosita de catre minori pentru dating si trade. Succes

| ardei2001 a răspuns:

Bro, eu iti recomand anunturile de pe Facebook care vand haine

| ionut13512 a răspuns:

Încearcă să îți faci prieteni din lgbt și poate vei avea noroc să-ți faci și vreun iubit. Poți să te înscrii în grupuri (de exemplu pe Facebook sunt :@LGBT ROMÂNIA și @LGBT - România) însă acestea nu-s pentru matrimoniale, ci doar socializare.

| Marcel22 a răspuns:

Ai snap?

| Anonim856743 explică (pentru Marcel22):

Da

| Marcel22 a răspuns (pentru Anonim856743):

Cum esti pe snap?

| Anonim856743 explică (pentru Marcel22):

Cipri237351

| Marcel22 a răspuns (pentru Anonim856743):

Ti am dat cerere

| Eduard788 a răspuns (pentru Marcel22):

Marcel22 vrei sa fi cu mine

| Valentin7483 a răspuns:

Și eu sunt gay, hai în privat

| ionut13512 a răspuns (pentru Valentin7483):

Câți ani ai?

| Valentin7483 a răspuns (pentru ionut13512):

17

| ionut13512 a răspuns (pentru Valentin7483):

Nu pot să-ți trimit mesaj înapoi în privat.
Mă găsești pe insta : @ionut13512

| Valentin7483 a răspuns:

Eu sunt gay, hai în privat

| Anonim856743 explică (pentru Valentin7483):

Da mi un cont de socializare

| Valentin7483 a răspuns (pentru Anonim856743):

Pe Instagram _unbaiattacut_

| Ibrahim56 a răspuns:

Caută-mă pe mail mihailkozorici@gmail.com și poate ne vedem

| Ibrahim56 a răspuns:

Trimite-mi mail pe mihailkozorici@gmail.com și îți spun mai multe

| AnonimFy a răspuns: