| ganjafarmer1911 a întrebat:

Salut tuturor. dupa cum stiti se apropie 14 ferbruarie valentines day si vreau sa stiu ce planuri aveti cei care aveti iubit/e si ce planuri au ce fara iubite/iubiti.

9 răspunsuri:
| Juliiee a răspuns:

Eu deja am fost invitata la o cina romantica de catre prietenul meu la restaurantul meu preferat blushing. Si apoi cred ca continuam seara acasa, amandoihee hee.

| Neinteresantul a răspuns:

Planul meu este sa le urez la multi ani persoanelor care poarta acel nume. Si de ce toata lumea ii zice "Valentine's Day"? Nu suntem americani... la noi e doar Sfantul Valentin.

| Arisu a răspuns:

Salut,eu ce planuri am? m-am gindit la asta intr-o zi .si...cred ca voi sta in pat cu fata in perna si.si apoi va trece ziua, oricum n-o am cu cine o sarbatori...

| ganjafarmer1911 explică (pentru Arisu):

Arisu daca esti fata poate putem sarbatorii impreuna daca esti fata desigur k nici eu nu am cu cine sarbatori...

| Arisu a răspuns (pentru ganjafarmer1911):

Xmm...sunt fata,dar poate se va schimba pina atunci ceva si nu voi fi singura in acea sarbatoare...dar tu, gaseste-ti ceva cu ce te poti ocupa,petrece timpul cu prietenii, distreaza-te, eu deja.m-am saturat de ToT.

Ar fi mai frumos sa cun pe cineva si sa imi ocup timpul altfel decat sa stau cu tovarasii k m-am saturat de ei big grin

| Arisu a răspuns (pentru ganjafarmer1911):

Da,asa e... poate iti vei gasi o prietena simpatica si ft Buna ^***^.Iti doresc o sarbatoare neobistnuita alaturi de cei dragi happy pa pa :*

De fapt eu facusem o aluzie. mai exact as prefera sa te cun pe u mai bine. daca esti de acord trimite-mi un mesaj privat cu id tau.

| MonicaMonique2205 a răspuns:

Pai...sami petrec ziua cu iubitu love struck cel mai frumos mod de a-mi petrece ziua big grin