Îi e frica sa te lase să 'cresti' pentru că ea stagnează...
Și vrea să te aducă și pe tine la același nivel. Trăiește dependent dar cred că intr-o relație sănătoasă fiecare are nevoie de timp cu el și fiecare face ce vrea cu timpul lui până la urmă.
Ca sa nu fii prea brutal poți incepe ușor ușor să îți iei timpul tau și să nu cazi in capcana in care devii dependent de ea.
Bine la început când ești îndrăgostit nu prea scapi... Ce sa zic. Multa bafta!
E clar ca nu esti facut pentru o relatie. Daca nu iti schimbi atitudinea risti sa fii singur toata viata.
Las-o să plece la altul mai bun, dacă tu nu ești bun pentru ea. Și dacă pleacă așa de repede, clar nu e de tine. Deci NU pierzi nimic.
Nu cred că te considera plictisitor, alfel nu ar mai fii fost împreună cu tine. in cel mai bun caz crede că ești indiferent cu ea. Femeile sunt mai complicate, degeaba ii explici tu logic ca ai nevoie sa stai singur, trebuie sa înțelegi că și ea are nevoie să audă că îți pasă de ea, sau nah habar nu am, trebuie sa-i găsești corzile și să o menti fericita, dar trebuie sa o cunoști bine, ce tu crezi că o faci deja, dar nu e adevărat.
Am observat si la mine si la altii, ca sa fi cu cineva impreuna nu poti fi 100% cel tu de dinainte. Ori te sacrifici acelei relatii ori stai singur in purul tau comportament. Si nu zic ca ar fi un lucru rau ca o relatie sa te schimbe, dar asta e sacrificii trebuie sa faci daca o iubesti