Pai poti sa i dai un WC![]()
sau niste tampoane
sau te duci la majorat fara cadou.si i spui pur si simplu ca nu ai vrut sa ii iei ca iai baut.si ii dai a doua zi cadoul![]()
Cumparai ceva de femei...
Ca de exemplu niste ruj, oja
Sau si mai tare![]()
Dar pentru asta va trebuie una bucata baiat plin de tupeu si foarte feminin.Pai imbracativa unul din voi in femeie(machiaj, tocuri, peruca, rochie tot tacamul). Asigurativa ca i dati cadoul seara sa nu ii vada fata prea bine "tipei:. vorbiti cu un prieten care are amsina si sa o parcheze in fata, Iar pe masina lipiti ceva mesaj gen"Te asteapta si e fierbinte!". si il lasati sa intre in masina(daca se poate sa fie geamuri fumuri ca sa nu se vada prea bine in interiorul masinii). dupa o perioada de timp inc are os a isi dea seama ca "tipa" e de fapt tip o sa iasa din masina si o sa aiba o reactie ciudata...
La o prietena i-am cumparat un Ipod si l-am pus intr-o punga mare de cadou(imensa)si am cumparat vreo 10 role de gartie igienica. 5 le-am faramitat si le-am pus in punga sa ocupe spatiul si cu restul de 5 am invelit cutia ipod-ului... ia luat ceva timp tipei sa deschida cadoul...
Eu vreau sa ii cumpar acum unui prieten chiloti comestibili din Sex-shop, eu fiind genul mai perversa
...
Nu -mi place ideea cu bolovanul.Acum multa vreme, se facea o cutie mare frumos impodobita, in interiorul careia se asezau alte sute de cutii goale.La sfarsit, se gasea si o cutiuta care continea ceva sau doar o capatana de usturoi sau alte nimicuri. Dar astazi, lucrurile s-au schimbat mult, asa incat, asteapta alte sugestii. Distractie frumoasa.
Vrei sa ii duci toata bordura? O sa iti trebuiasca mult staniol.
Mergi, iei o curva, si i'o prezinti.
Cel mai bun cadou ever.
Rocky ma gandeam sa ii facem autostrada
Unu` a mai primit o data o bucata de bordura
Gasesti aici http://www.cadourihaioase.ro/ cadouri haioase cu gramada daca chiar vrei sa-i faci un "cadou penal"
Pe multe hartiute colorate scrii la multi ani si numele respectivului si i le lipesti pe masina, in fata blocului, pe scare, etc :3 Sau umpli o cutie cu baloane si dedesubt pui prezervative, sauuu in loc de baloane umfli prezervative