| 6meterskuk a întrebat:

Am si eu o mica problema in paradis.Eu si iubitul meu am incercat celebra pozitie sexuala "69", iar el a iubit o dar eu nu, o urasc.Va rog sa ma ajutati, chiar conteaza parerea dumneavoastra. Daca va intrebati, da, sunt homosexual si nu imi este rusine.

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Hm, păi ăsta e genul ăla de compromis pe care ar trebuie să-l faci de dragul iubitului tău, respectiv discutați pe tema asta.

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Și cum te-am putea ajuta?!? De pildă, și mie îmi place 69. Indiferent de sexul partenerului cu care o fac.

| minrest a răspuns:

De ce urasti practica asta? Ce practica sexuala preferi?

| minrest a răspuns:

Sexul oral nu iti place tie, sex vaginal nu aveti echipament, tu ce fel de sex vrei sa faceti? Sau vrei sa va plimbati mana de mana prin parc?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru minrest):

Este homosexual nu ai citit?

| minrest a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da, este. Sexul anal e dureros, murdar si penibil, se face pentru partener. Oral nu ii place. Vagin nu are. Sa lase dracu' homosexualitatea atunci, ca nu are cum sa faca sex. Corect?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru minrest):

Sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ce sa te ajtam, ca nu inteleg? E ca si cum nu mi-ar placea inghetata si as cere ajutor pe tema asta. Vrei sa-ti schimbam noi gusturile sau preferintele? De ce nu te plangi ca esti homosexual, de exemplu, ca e acelasi lucru. Ca iti indesi chestii in dos poate nu ti-e rusine dar ca esti antonimul inteligentei ar trebui sa te jeneze putin...