| fashionchocolate a întrebat:

Salutare.As vrea sa va pun o intrebare, fara intentia de a jigni pe cineva.Ma intrebam cat de mult conteaza sexul intr-o relatie de adolescenti, mai ales pentru baieti.Este atat de important? Avand in vedere ca sunteti de mai mult de 6 luni cu cineva si va intelegeti foarte bine..este ok daca va incepeti viata sexuala? Cu toate astea am impresia ca baietii sa gandesc mai mult la sex decat fetele, iar pe urma sa nu devina o relatie bazata doar pe sex.Scuze pentru greseli gramaticalebig grin

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In adolescenta sexul conteaza cand nu conteaza restul relatiei. De-abia la sfarsitul adolescentei, pe la 18-19 ani, tinerii sunt cu adevarat pregatiti fizic si psihic sa isi inceapa viata sexuala si atunci devine important. Pana atunci, sexul este un moft si se aplica in special in relatiile fara iubire.
Daca esti intr-o relatie stabila si amandoi sunteti majori si va doriti asta, e foarte bine sa aveti viata sexuala. Este sanatos si intareste intimitatea. O relatie in care exista dragoste adevarata, nu se schimba de la sex. Insa o relatie in care exista doar "indragosteala" risc foarte usor sa devina una strict fizica

| addalecsandra a răspuns:

Buna. Da, conteaza sexul intr-o relatie destul de mult, dar nu trebuie sa faceti din asta scopul principal al relatiei. In general o relatie estre bazata pe incredere sprijin respect si intelegere. De obicei baietii se gandesc mai mult la sex e firesc, dar si fetele! Eu zic ca din moment ce tu ai incredere suficienta in persoana respectiva dupa 6 luni si nu te-a dezamagit pana acum, sa o faci. Totusi trebuie sa te gandesti daca esti tu pregatita si daca vrei sa faci chestia asta sa o faci pentru tine nu pentru ca nu mai poate el sa astepte si sa pui in balanta avantajele si dezavantajele pe care le-ar putea aduce aceasta schimbare in viata ta. Daca tu crezi ca v-ar uni mai mult si va veti intelege mai bine, fa-o! Insa daca ai dubii, ar fi mai bine sa mai astepti. Take care!

| SyndicateX a răspuns:

Sun baiat si consider ca este mai important sa ne iubim decat sexul(desi facem cat de des putem). Iubita mea actuala a fost virgina, am discutat cu ea la inceput pe acest subiect si i-am zis ca eu nu vreau sa o "fortez" sa faca dragoste si sa ma anunte ea cand e pregatita dupa mai putin de 3 luni mi-a zis ca ma iubeste foarte mult si ca vrea sa faca dragoste cu mine.Nu ma gandesc numai la sex, recunosc ca uneori cand ma trezesc imi aduc aminte de eara petrecuta in pat cu ea si zambesc mereu. Daca persoanele se iubesc reciproc ete ok sa iti incepi viata sexuala, dar fetelor fiti atente sunt multi baieti care mint ca iubesc doar ca sa faca sex cu voi nu va lasati pacalite de nemernici.

| Magnum27 a răspuns:

Mai trebuie sa faci ceea ce simti tu nu ce vrea el, si el ar trebui sa vada sexul ca pe un bonus la relatia voastra... adica sa nu vada doar sex in aceasta relatie. Si de obicei, majoritatea baietilor asta cauta, dar sunt si unele exceptii. Daca vezi ca insista foarte mult pe tema asta inseamna ca asta cauta. Dar daca ar tine cu adevarat la tine te-ar intelege daca nu vrei si ti ar respecta decizia

| rusumihai a răspuns:

Nu stiu