Nu, categoric nu.
Omul invata din greseli si daca s-a fript odata, a doua oara are grija sa nu mai repete greseala.
Eu am fata de care sunt îndrăgostit care a ales același tipar sau aceeași tipologie. Cu siguranță nu e clonă, însă pare după toate detaliile foarte similar, foarte asemănător în caracteristici (exterioare și interioare).
Cum sa iau faptul ca a ales aceeasi tipologie de barbat dupa care este indragostita foarte tare? Sincer nu ma asteptam sa aiba o relatie, sa renunte la activitate si sa aleaga pe unul care e foarte asemanator cu fostul.
Ti-am mai spus ca nu este indragostita si nu are nici o relatie cu nimeni, a pus poze tocmai ca sa fie lasata in pace de altii care o hartuiesc. Poate ala este chiar pestele ei...
Dar nu poate fi peștele ei. Face pe cont propriu totul alături de o colegă de-a ei. Sunt cazuri când se îndrăgostește fata de proxenetul ei?
Nu se indragosteste de nimeni, doar il foloseste in poze, ca sa para ca este iubitul ei, ca sa tina la departare pe aia care o hartuiesc.
Nu știu de ce, unele sunt pasionate și atrase de un anumit tipar de băiat sau bărbat (cum ar fi rebelul).
Unii oameni (nu doar fete) invata din greseli. Isi aleg cu mai multa grija partenerul data urmatoare.
Altii, cu tulburari de personalitate, aleg clone ale fostilor/fostelor (vezi cazul Lavinia Pârva)
Iar alti oameni sar din floare in floare, sa nu cumva sa ramana singuri.