| azerbajan a întrebat:

Salutare in special fetele am si eu o problema mai grava putin eu cu fosta mea iubita ne-am despartit iar dupa am inceput sa vorbim iar sa glumim... si intr-o zi a venit vorba sa ii aduc eu un suvenir de undeva ( bine in gluma spunand ca eu ma duc in alta tara dar aman2 stiind ca glumim) si eu am luat o piatra si am inpachetat-o in multe bucati de hartie de cadou sa fie asa mai frumoasa si i-am daruit-o spunand ca este din acel loc unde am fost eu ( eu am vrut sa fac o gluma dar a iesit cea mai proasta gluma posibila) a fost foarte entuziasmata sa il desfaca iar cand a vazut ce este in interior s-a suparat si a aruncat piatra bine eu scrisesem pe spatele ei "I love You " dar nu a observat dar nici eu nu i-am zis ce scria pe ea. si acum este suparata pe mine eu unu credeam ca avem sanse sa ne impacam dar acum vad ca nu mai exista nici o sansa, asta vad cand o intreb de vorba ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Andreea22X a răspuns:

De ce nu ii dai un mesaj in care sa ii spui: stiu ca nu am fost inspirat deloc cand ti-am dat aceea piatra drept suvenir si ca ai fost dezamagita, pe spatele ei scria: i love u..asta era de fapt lucrul pe care voiam sa il vezi. {tu ai de pierdut ft ft mult daca nu ii vei spune ce scria pe piatra}winking

4 răspunsuri:
| Fernando9Torres a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=fz-PtElqVrc :) :)))), sper ca intelegi mesajul!

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,gestul tau a fost unul foarte dragut, iar fata respectiva ar fi trebuit sa aprecieze ceea ce ai facut tu pentru ea.Nu orice baiat se gandeste sa ii scrie unei fete, pe spatele unei pietre"I love you", iar dupa ce ea nu apreciaza gestul frumos, sa isi ceara mii de scuze.Eu nu vreau sa inrautatesc situatie dintre voi doi,imi dau seama ca tii foarte mult la fata respectiva si nu vrei sa o pierzi,dar daca si ea avea aceleasi sentimente,ar fi apreciat ceea ce ai facut,ti-ar fi multumit si ar fi incercat sa se revanseze cu un gest la fel de special.Din descrierea ta, reiese ca este mai mult interesata, punand pret pe lucrurile materiale, nicidecum pe micile detalii din viata noastra, care ne fac sa fim mai fericiti.Nu cred ca ar trebui sa suferi pentru ea, stiu ca este greu sa iti scoti o persoana din minte si din suflet, mai ales atunci cand ai fost impreuna cu ea si ai avut sentimente puternice fata de ea, dar trebuie sa te straduiesti.Gandeste-te ca, din moment ce ea vrea sa va despartiti din cauza unei glumite facuta din dragoste, nu stie sa aprecieze lucrurile bune din viata, implicit nici pe tine nu stie sa te aprecieze, nu merita atentia ta.Asta este sfatul meu, incearca sa te gandesti si la altceva sau altcineva, intalneste-te cu alte fete, poate asa o sa o faci geloasa, iar ea o sa isi dea seama ca a gresit.Si nu uita, nu trebuie sa te simti vinovat pentru ceea ce ai facut, eu m-as simti mandru daca as fi in locul tau. Sper ca te-am ajutathappy

| azerbajan explică:

Bine dupa ce am facut prostia asta mi-am cerut mii de scuze fata de dea si am asteptat-o in statia de autobuz cu un buchet de trandafiri si mi-a zis dupa ca nu-i nimic dar il accepta numai sa nu cred eu ca am sperante ca ne impacam... si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii si stau si acum si ma gandesc pe fiecare zi la ce am facut si nu pot sa-mi imaginez cat pot sa fiu de prost uneori...

| azerbajan explică:

Bine tin sa spun ca ea nu a observat ca pe spatele pietrei scria " I love You " a lasat piatra pe banca si a plecat dezamagita cred ca de mine si tin sa mentionez ca nici eu nu i-am zis ce scria pe piatra nici in ziua de astazi!