Ai regreta ca te-ai culcat cu el daca te-ar parasi dupa?
Ideal ar fi sa fii sigura pe tine in deciziile pe care le iei, indiferent de consecinte.
Mai multe şanse ai să nu te mai vrea dacă-l mai tot ţii pe uscat decât dacă o faceţi!
Aşa, ca chestie.
Uou.esti una dintre putsinele fete, virfgina la 19 ani! felicitari.
daca vrei, o poti face, doar daca te simti pregatita.si avand o varsta cat de cat matura, nu o sa te paraseasca.mai ales ca te. a aspteptat 1 an pana acum.
19 ani virgina? - bravo! pai da e cam timpul sa incepi sa te simti si tu "bine" o sa te vrea si mai mult! bft
Hopa ce ai facut bai? Nu prea tea luat nimeni la pat pana la varsta de 19 ani:O:O:O? Lol in fine trecem peste asta dar trebuie pana la urma sa tio fato intelegete ca nu e normal daca tot ai ocazia fa-o acum, daca te paraseste atunci nai ce sa faci nu se stie daca el te vrea doar la pat.
Sincer sa ti zic
cred ca vei fi victima
pai ce crezi
el cand s a intalnit cu prieteni lui
nu a vorbit cu ei despre asta
vorba intre prieteni:
baah ai fost cu aia un an jumate si nimic
prost esti...
acum ca va ti impacat
e excelent pentru el
v a face in asa fel sa nu scapi de sex
dupa...
daca tine la tine
mult...
ramane cu tine in continuare
daca o fii varianta a 2 a
tu o sa afli.
Eu zic sa o faci cand vei fi sigura de tine si cand nu va mai fi nicio indoiala care sa te impiedice pentru ca actul trebuie sa fie perfect. ai 19 ani. daca va iubiti si te-a respectat atata eu zic ca merita. asteapta sa simti asta si incearca sa discuti cu el despre temerile tale in legatura cu urmarile:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: