| Ha0s a întrebat:

Salutare, o întrebare puțin nsfw, minorii nu citiți.
Am fost "rănit" de o tipă in timpul unui oral, am aplicat piele de galbenele, iar acum, am o mică suprafață pe capul p3n1***** de culoare galbena, dar cred că este datorita cremei de galbenele căci bănuiesc că dacă era infecție, aveam simptome, dureri sau poate miros ceva?
Nu am nimic din toate acestea și nici n'as vrea de asta întreb.
Acum am pus și alabastru de metilen.
Ce credeți că este suprafață galbena cremă sau posibil ceva mai rau?

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la urologie sa te consulte un medic nu da tu cu cremă fara avizul si recomandarea medicului, iar fata care ti a produs rana stie ce a facut? I ai spus si ei ca te a ranit destul de serios? Ce varsta ai tu? Dar domnisoara care ti a facut oralul? Multa sanatate.

| minrest a răspuns:

Cred ca e de la crema. Deasemenea cred ca a facut intentionat.

| Ha0s explică (pentru minrest):

Argumentează, domnule.
Nu băga strâmbe laughing))

| minrest a răspuns (pentru Ha0s):

Cand te jeneaza cu dintii, nu e intentionat. Dar ca sa te raneasca, trebuie sa aplice o forta mai mare. Probabil persoana care provoaca o rana a trecut de stadiul in care jeneaza cu dintii, si atunci aplica nu numai forta R, diferenta dintre forta cu care jeneaza si forta care raneste, ci aplica forta R + J, forta care ar jena plus diferenta pana la a rani. Sa aplice toata aceasta forta neintentionat? Si miscarea de muscare, tot neintentionat o face? Dar poate ca ma insel. Nu sunt nici eu sigur.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te-a "pedepsit" gagica!
Ai inselat-o? ca alte motive nu prea exista pe lumea asta laughing

Răspuns utilizator avertizat
| annonimaaaa555 a răspuns:

Cel mai probabil, culoarea galbenă provine de la crema de gălbenele, care poate lăsa reziduuri. Dacă nu ai durere, umflătură, miros neplăcut sau alte simptome de infecție, nu pare a fi ceva grav. Continuă să menții zona curată și monitorizează orice schimbare. Dacă apar simptome suspecte, consultă un medic.(urolog sau dermatolog)

| Ha0s explică (pentru annonimaaaa555):

Din fericire, da, este de la crema. Continui doar cu albastru de metilen, pătează da' aia e laughing.

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Ha0s):

Sănătos sa fi aia conteazălaughing

| Kiran a răspuns:

Poti merge la un medic specializat dupa cateva zile si incearca sa faci mai multe dusuri, daca simti dureri sau altceva, considera important vizita la un medic

| Ha0s explică (pentru Kiran):

Mulțumesc, din fericire era culoarea datorita cremei de galbenele.

| Doru51 a răspuns:

Prietene cum te-ai rănit la oral? a acționat cu dinții? a fost începătoare?!?

| Ha0s explică (pentru Doru51):

Posibil mici emoții din partea ei ori vreo măsea - ciobită ceva. Doamne, mai oameni ce mă faceți să scriu pe aici laughing))

| Doru51 a răspuns (pentru Ha0s):

Super că nu te-ai supărat, dar mi se pare amuzant?

| Ha0s explică (pentru Doru51):

Nu mă supăr, stai liniștit. Sunt trecut și prin mai rele.
Acum, na. tot a început și postul, stau cuminte sa'mi treacă laughing.

| gzaharia a răspuns:

Cu dedicatie pentru misandria in talpi NR1: motivul primar este a fi JALE ca tine, o autentica vai si amar de steaua cara nu a rasarit nicioadata... Spune-i lu tactu ca a esuat cand te-a crescut.