anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, tot vad pe Instagram Reels si Facebook ca toqte femeile vor 19+ marime la penis. Eu am doar 17, 10 aproximativ, deci e mica de tot. Imi scade stima de sine, si imi da o energie proasta in timpul zilei. Daca voi reusi sa am vreo iubita / sotie vreodata o voi putea satisface sau nu? Sau ar trebui sa consult un doctor pentru o operatie de marire? Am 28 de ani.

Răspuns Câştigător
| dragodana a răspuns:

Salut!
Dar chiar nu poti sa filtrezi toate tampeniile spuse acolo? Pe social media este doar epatare, doar grandomanie.
O femeie obisnuita vrea un penis mediu, dar sa stie treaba.
Un penis mare doare.Un penis mare nu are loc si de aici frustrarea. Unde sa intre atata ***?
Ai o dimensiune buna sa cum este.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu, o ai cu cativa centrimetri mai lunga decat media la romani.

| mihai69 a răspuns:

Ar trebui să consulți un medic pentru mărire.
Dar nu de penis, ci de creier.

| StoicAnalysis a răspuns:

Complexul asta e unul pueril si inutil, atata timp cat nu o ai mai mica de 10 cm. La 28 de ani sa ai ganduri de genul, denota o distorsiune cognitiva. Adica ceea ce crezi tu, nu e atat de important in realitate.

Dupa logica ta, cei care o au de 10-15, ce ar trebui sa faca? Sa-si dea lama? Asta este situatia si genetica fiecaruia. Nu ai ce sa faci. In plus media noastra pe tara, e undeva la 11-12cm. Considera-te norocos ca esti mai dotat decat majoritatea.

Iubita/sotie nu ai, tocmai pentru ca te trage in jos complexul asta si nu te bucuri de propria viata.

Ca sa stii si tu, femeia o satisfaci cu capul de sus prima data. Capul de jos, fiind doar un bonus. Adica, daca te duce capul si devii profesor in preludiu, femeia e 70% deja satisfacuta. Restul de 30 contribui cu instrumentul, care pate fi chiar si de la 10cm in sus. Daca ai viteza si tehnica buna, faci treaba si cu marimi mai mici.