| Elena_6335 a întrebat:

Salutare TPU, din nou eu vreau sa va cer o parere, eu cu prietenul meu ne-am despartit, cu toate ca-l iubesc enorm, mai vb din cind in cind pe mess, dar nu-mi rs permanent, nu demult prietena mea a vb cu el, i-a zis ca sufar mult si sa faca ceva pentru ca sa ma linistesc, el i-a zis ca tine la mine ft mult, si multe altele, dar ar vrea macar o data sa-l sun ca un sms nu e ca si cum ai vb, i-am zis ca-l rasc ca-l iubesc, el a zis ca-mi va explica tot, ce sa fac eu cum sa-l sun daca nu pot? FUNDA MS SARBATORI FERICITE!

Răspuns Câştigător
| Mo a răspuns:

Suna-l tu prima! Incearca sa uiti de toate chestiile care s`au intamplat intre voi...preia tu initiativa si spune-i ca vrei sa o luati de la inceput! Gandeste-te ca nu ai ce pierde.Chiar daca e ciudat ca asteapta un telefon de la tine. Dar asa sunt baietii...niciodata nu i-am inteles:p.
Nu ti se pare cam "ciudat" ca i-a spus toate chestiile alea prietenei tale? Ia gandeste-te putin. Cu siguranta stia ca prietena ta iti va spune totulhappy Asa ca fa-ti curaj si suna-l cat mai repede pana nu e prea tarziu! Mult noroc si sarbatori fericite!

2 răspunsuri:
| eagleeye a răspuns:

Elena! Exista posibilitatea sa fii roata de rezerva! Ai sentimente si tu! Chiar trebuie sa astepti pe altii sa ia decizii pentru tine? Ce vrei? Ce astepti? Deschide ochii! Daca este si el implicat si ii pasa poate sa faca si el primul pas! Nu e un lucru jenant sa iti cauti iubirea!

| bebitzuluy a răspuns:

Daca a zis ca tine la tine de ce nu face el primul pas? Daca vrea sa vorbeasca cu tine de ce nu te suna el? Eu zic sa nu-l suni tu prima! Bafta! Sarbatori fericite!