| cosmin2703 a întrebat:

Salutare TPU, luni am fost operat de fimoza, mai exact circumcizie, marti dimineata m-au lasat sa plec acasa, am facut zilnic schimb de bandaj cu ravinol si asa mai departe. Problema este ca doctorul nu mi-a spus multe, nici daca atele trebuie scoase sau cad singure, nici cum sa amplasez bandaju, cat sa il port, dus cand sau asa. este foarte deranjat sa nu ai habar de mici lucruri... ce voiam sa intreb, este normal ca atunci cand penisul este fleasca, pielea sa acopere capul? nu in totalitate insa spre jumate. pentru ca aici e chestia naspa, cum acopar operatia cu bandaj, sau trebuie in intregime. va multumesc

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bandaj cu rivanol nu ravinol ce dracu mă sunteti asa de idioti habar nu ai sa scrii româneste nu ai fost la școală sau ai fost dar te a durut undeva de școala.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cred ca mintea ta e varză, penisul nu este fleașcă este in stare flască adica nu este sculat. Suna l pe doctor si intreaba l, el te a operat nu noi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa operatie ar trebui sa mergi la un control. Intrebi medicul tot ce vrei sa afli.