Eu am avut o relatie cu un baiat care pare 1000% sanatos.Am facut neprotejat si m-a imbolnavit...Sa nu ai incredere. Poate fi la inceput de boala si dupa aia iei si tu.
Multumesc mult!
Nu ai pentru ce? Mersi de funda si fii atent.Cu asa ceva chiar nu e de glumit.La mine era vorba de hepatita B dar am avut mare noroc pentru ca am scapat cu bine.Aflase el ca o fata cu care fusese avusese si ea apoi a primit si el si eu...
Bărbat * sorry
Nu poti stii ca ai luat o boala venerica, pana nu o iei.
Iar la sex oral, se iau toate bolile cu transmitere sexuala, inclusiv HPV-u, care iti poate provoca cancerul in gat.
Dar s-au inventat prezervativele pentru cunnilingus, se numesc foite pentru sex oral si se gasec la farmacie, alaturi de prezervativele masculine. Foloseste-le cu incredere in toate partidele sexuale.
Daca nu le gasesti, cumpara prezervative masculine, le tai capatul cu rezervorul si apoi pe lungimea lor si ai confectionat un prezervativ pentru cunnilingus.
Nu e bine sa fii barbar... mai cizeleaza-te.
E greu sa-ti dai seama, dar in general te poti lua putin dupa igiena si... moravuri.
Nu prea ai cum sa îți dai seama este exact ca și la sexul neprotejat. Ai grija ca poți lua o mulțime de boli.
RAY întreabă: