| PamfileGabriel a întrebat:

Salutări! Sunt barbat si iubesc sa fac sex oral femeilor. În cazul mai multor partenere, cum pot sa imi dau seama daca acestea imi pot transmite sau nu o boala venerică? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Issabelle6789 a răspuns:

Eu am avut o relatie cu un baiat care pare 1000% sanatos.Am facut neprotejat si m-a imbolnavit...Sa nu ai incredere. Poate fi la inceput de boala si dupa aia iei si tu.

| PamfileGabriel explică (pentru Issabelle6789):

Multumesc mult! happy

| Issabelle6789 a răspuns (pentru PamfileGabriel):

Nu ai pentru ce? Mersi de funda si fii atent.Cu asa ceva chiar nu e de glumit.La mine era vorba de hepatita B dar am avut mare noroc pentru ca am scapat cu bine.Aflase el ca o fata cu care fusese avusese si ea apoi a primit si el si eu...

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti barbar? Sau bărbat? Ce ai vrut sa spui? Barbarule.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti stii ca ai luat o boala venerica, pana nu o iei.
Iar la sex oral, se iau toate bolile cu transmitere sexuala, inclusiv HPV-u, care iti poate provoca cancerul in gat.
Dar s-au inventat prezervativele pentru cunnilingus, se numesc foite pentru sex oral si se gasec la farmacie, alaturi de prezervativele masculine. Foloseste-le cu incredere in toate partidele sexuale.
Daca nu le gasesti, cumpara prezervative masculine, le tai capatul cu rezervorul si apoi pe lungimea lor si ai confectionat un prezervativ pentru cunnilingus.

| Plato a răspuns:

Nu e bine sa fii barbar... mai cizeleaza-te.
E greu sa-ti dai seama, dar in general te poti lua putin dupa igiena si... moravuri.

| AndreeaDeea2 a răspuns:

Nu prea ai cum sa îți dai seama este exact ca și la sexul neprotejat. Ai grija ca poți lua o mulțime de boli.