| honeybunny0009 a întrebat:

Se poate sa ramai insarcinata daca nu ti-a venit menstruatia [ma refer pentru prima data]?

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Nu. daca nu ti-a venit niciodata, nu ai cum sa ramai insarcinata.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, se poate. Prima menstruatie este precedata cam cu doua saptamani de prima ovulatie, care nu are absolut nici un semn sau simptom. Daca faci sex neprotejat in preajma ei, poti fi insarcianta fara sa fii avut vreodata menstruatie.

| Libelle a răspuns:

Da se poate.Organismul se pregateste si u un timp inainte de a-i veni.Menstruatia e semnul ca esti o fata sanatoasa, si ca organismu tau se dezvolta intens, dar insarcinata poti ramane si inainte, desi sansele sunt slabe.

| hamster a răspuns:

Nu cred.cati ani ai?(daca nu ti-a venit, inseamna ca organul tau de reproducere nu functioneaza corespunzator...hai sa-ti explic)
deci menstruatia inseamna eliminarea ovulului nefecundat, odata ce nu ti-a venit prima menstruatieinseamna ca nu exista acel ovul.
daca nu e acel ovul spermatozoizul nu are unde sa se duca sa fecundeze si dispare.astfel nu ramai insarcinata

| kidda0kettamine a răspuns:

Nu. Daca nu ti-a venit menstruatia nu ai cum sa ramai insarcinata big grin

| zuzza a răspuns:

Uite am 13 ani si nu mi-a venit inca dar asta nu inseamna ca esti gravida. stiu pe cineva careia i-a venit la 18 ani asa ca stai calma

| jaga a răspuns:

Depinde daca cand ai facut sex a ejacuat in tine din pacate da