Mi-ar conveni cu o bucatica dar nu imi permit nici cu una nici cu alta pentru ca meseria mea impune multa implicare in public si pe acasa nu prea am timp sa ma ocup de femeie, asa ca mai bine aventurile si burlacia
Banuiesc ca fata frumoasa e o bucaciune, cu nici una ca nici una nu te aprecieaza stai cu ea un timp o iubesti apoi zboara la altul parerea mea si asta intr-un timp record, tu baiatul prost credul stai si plangi si prostu ca ai crezut in povesti lipicioase
Probabil nici cu una, nici cu cealalta. Cu o fata inteligenta si cu bun simt, pentru ca astea te insotesc pana in groapa, pe cand frumusetea si corpul frumos ...au termen de valabilitate. Parerea mea.
Sincer... as prefera fetele frumoase sau bunaciunile in detrimentul celor urate.
Nu pentru ca sunt urate, dar pentru ca cele urate ajung sa aiba frustrari si vor sa compenseze cu baieti Feti-Frumosi pe langa cealalta parte parca stiu mai bine ce vor.
Intre o tipa frumoasa si o bunaciune as prefera fata frumoasa, nu ca bunaciunea ar fi de o noapte, dar parca la ea se dau toti baietii.
Dar acum poti sa fi cu o bunaciune care sa te iubeasca doar pe tine si sa ii respinga pe ceilalti sau sa fi cu o urata care la primul semn pe care il face un baiat sa se culce cu el si astfel te inseala (urata ducand lipsa de atantie si este frustrata )