Ai de capul meu am citit si celelate intrebari dar ce ai facut acum mai spart frate
Nu pot decat sa te felicit! acum cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci e sa ti ceri scuze ca ai intrat peste ea...Ea sa purtat asa cu tine doar ca sa iti dispara tupeul ala dar se pare ca tu te-ai ambitionat mai tare
(eu aud mai mereu fete: Cet tupeu jegos pe tine) unele il iau ca pe o calitate iar altele nul suporta. Cum a zis si Florin mai sus v-ati cunoscut? adica sa Stii macar cum o cheama ea la fel. Nustiu de ce se comporta acum asa ciudat pobabil ii place mult de tine si sa emotionat. Oricum cand te mai intalnesti cu ea o vezi daca se uita la tine si nu e incruntata cum e de obicei sau probabil chiar te va saluta...incearca sa o ti putin de vorba.gen Vrei sa bem un suc sau ceva mai tarziu invit-o undeva ca sa mai vorbiti sa va cunoasteti prin vorba nu direct in pat
Poarta-te mai frumos cu ea arata ca poti fi si elegant. Sper ca tam ajutat supene ce ai mai facut! E o poveste frumoasa
Ai innebunit fra! tu faci ca in filme... ce norocoasa e fata asta ca ii faci atatea![]()
In loc sa te ascunzi sub pat, mai bine veneai dupa un timp batand la usa. Fi normal ca ce e in filme nu se aplica si in viata reala.
Esti disperat man! Esti crazy, man! Mai bine las-o in pace! O discutie era suficienta, nu trebuie sa faci nu stiu ce lucruri marete ca sa o impresionezi! Cere-ti scuze ca ai speriat-o... oare ea ce a simtit cand ai iesit de dupa pat?
Chiar daca ai dat fundita, poate reusesc sa te ajut.Am citit si intrebarea 4 si sfatul meu este sa iti ceri scuze ca ai speriat-o, si sa-i explici inca o data sentimentele tale.Te rog tine-ma la curent prin mesaje private.Multa BAFTA!
Nu imi da voie sa iti trimit mesaje private.
Sora-ta sau TPU?
Lol
TPU
Asta e tare de tot... te pricepi sa surprinzi un om, bine ca nu a facut cu inima
dupa tot ce ai facut trebuia sa mai ramai la ea in camera sai explici totul
Tu chiar crezi ca toti pun botu` la prostiile tale?
Ei bine,nu. Daca erai inteligent/a,iti faceai un cont de fata, altul de baiat. Uitandu-ma la intrebarile tale, observ ca esti un copil de vreo 12 ani, care se uita la prea multe filme...de adulti.![]()
PS:Ai o imaginatie bogata, zau asa!
Hello! nu am de gand sa iti dau prea multe explicatii, dar chiar in una din acele intrebari, am zis ca nu e contul meu, e al soramii.
Eu aveam un cont mai demult dar am incercat sa scap de el ca ma innebunea cu emailurile.Chiar daca as fi vrut, nu am putut sa-mi mai fac altul.
So, WTF?!
Ce naiba, daca era asa cum zici tu, ma apucam sa scriu povesti pe blog. ![]()
P.S. Asta e, si eu as fi gandit la fel in locul tau.
Dude, ai intrat peste ea de două ori fără să baţi la uşă apoi ai aşteptat-o pe semiîntuneric cu u pregăteală de parcă eraţi împreună de-o vreme, şi de fiecare dată ai încercat să te urci pe ea. În timp ce ea poate nu ştie (şi nici nu o interesează) cum te cheamă. Şi întrebi de ce e ea aşa ciudată?