| Sov95 a întrebat:

Serios intreb: De ce niciodata nu ma plac fetele? Adica, cu ce oare gresesc? Incerc sa le ajut cu cat mai mult, sa fiu cat mai prietenos si mai 'de gasca' cu ele, ba ultimei i-am scris si o poezie si i-am ascuns-o in caiet (da cu norocu' meu, ori am pus-o in caietul altcuiva ori o sa o gasesca cine stie cand sau cumva o sa o piarda din caiet) si tot nu se intampla NIMIC, bag de seama ca nu a gasit-o. Este neaparat aspectul meu... inspamantator yawn) sa le 'sperie' intr-atat incat sa nu ma placa niciuna? Adica, cum se poate ca toate fetele sa nu ma bage in seama?
Totusi nici eu nu ma prea simt in stare sa 'cuceresc' inima unei fete, mai ales din aceste motive. Nu am niciodata incredere in mine, deoarece simt ca nu am niciun atu, niciun punct pozitiv care sa il folosesc... Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Gabi_6377 a răspuns:

Poate ca esti atat de preocupat sa le faci pe plac unor fete, incat nu observi ca sunt unele care te plac ele pe tine.Trebuie sa fii tu insuti, nu conteaza daca esti urat sau frumos. N-ai vazut ca sunt oameni frumosi, dar care nu au noroc in dragoste? Cel mai bine e sa fii tu insuti si intotdeauna baietii care se poarta frumos cu fetele nu sunt apreciati la adevarata lor valoare.

13 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Fii tu insuti si nu umbla dupa fitoase sau pitzipoance! Astea nu vor decat din-aia cu sticla si tigara la gura, cu gluga pe cap si cu castile cu manele in urechi. Pentru ele ala e baiatul perfect. Cauta-ti o fata obisnuita, linistita caruia sa ii fi pe plac, si fii tu insuti. O fata cand te iubeste cu adevarat, te iubeste asa cum esti. Fii tu insuti, exista cineva pentru fiecare! Bafta.

| thereforyou a răspuns:

Prietene nu e nevoie sa le ajuti tot timpul, sa le faci pe plac, ele sunt plictisite de baietei dinastia. Trebuie sa faci si pe durul, sa te doara-n... de ele, sa iti vezi de ocupatiile tale sa nu le acorzi atentie.

| DarthRevan a răspuns (pentru thereforyou):

Bine ma! ai o funda din partea mea laughing exact ce spune el, daca vei face ce iubesti si iti vei vedea de dezvoltarea ta ca barbat, o femeie se va indragosti, poate mai greu, poate mai usor.Dar daca esti preocupat de alte ocupatii, cuma ar fi dezvoltarea ta ca om, e bine asa...

| DorelSudoru a răspuns:

Hey daca nu esti asa frumos nu visa si u la cine stie ce bunaciune(nu ma refer sa fie si ele urate; ma refer sa nu fie exagerat de frumoase) incearca cu fete mai normale si incearca sa fi mai direct daca reuseti sa te intelegi bine cu una (ca prieteni) poti so si intrebi de ce nu tear place. cea mai buna metoda care mi-a venit in cap sper ca te-am ajutat si nu in ultimul rand nu mai cauta sa te combini tot timpul sau sa incerci sa-ti faci o prietena pentru. ca asa no sa gasesti si mai rau o sati pierzi increderea... poti sa-mi zici si mie pe mine cati ani daca ai sub 16-17 nu inteleg disperarea asta a ta de a gasi o fata care sa te placa si chiar daca ai avea mai mult nu cred ca ar trebui sa fi asa frustrat. Sper sati fi fost de folos. Funda?

| SăcsyLlamă a răspuns:

Pretene`, sa iti zic o chestie. Nu mai face pe gendermanu`, ca fetele din ziua de azi si-au tras fite. In caz ca nu esti cine stie ce frumusete a naturii, asa ca mai intai am niste sfaturi pentru par :
1. Daca esti cret, incearca sa iti faci o freza ca asta : http://heroeswiki.com/images/c/c7/Kellan_Lutz.JPG.
2. Daca nu esti cret, ai de ales. Pentru baietii cu par mai lung http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/jesse-mccartney-3.jpg, iar pentru cei cu par scurt lasa-ti bretonul asa, iar unpic mai sus de breton fa niste tepi.
Acum, trebuie doar sa faci putina sala in caz ca aspectul tau fizic nu este foarte grozav...
P. S. : Ai incredere in tine, si nu mai sta toata ziua cu fetele, stai cu baietii, joci un fotbal, si o sa vezi ca o sa stea toate dupa tine
Fundita?

| bau0217 a răspuns:

Viseaza la cine vrei, important e sa nu fie genu de fata pe care sa o intereseze parerea altora. Apoi vezi sa nu fi prea insistent! Esentialul e sa pari cat mai natural si sensibil, sa te porti frumos, dar nu exagerat de frumos ca si-o iau in cap... Si in rest putin noroctongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu stiu cati ani ani, daca esti un baiat de 14-18 ani, stai linistit, nu te chinui atat ca nu tu esti de vina, ele fetele nu realizeaza ce au langa ele, nu trebuie la varsta asta sa cuceresti inima unei fete, totul se va intampla atat de repede si usor, numai sa apara acea fata care sa te aprecieze

| emignon a răspuns:

Încercați vă rog frumos să vă mențineți ocupat cu altceva: puneți vă rog mâna și învățați,faceți teme de casă în timpul pauzei,puneți-vă în cap să nu le băgați în seamă. Organizați din când în când ieșiri cu băieții la un suc,iar dacă vă cer ceva,întrebați-le cu tupeu:,,Eu? Du-te,fă,încolo și numără păsările".

Se poate viață și fără fete. Axată pe cultivarea personalității,pe distracție și hobyuri,pe prietenii cu băieți,studierea științei,etc.

La urma urmelor,nu fetele au făcut lumea! Noi am făcut-o!

Fetelor și femeilor în general le place ideea că pot să atragă băieți,să râdă de ei un pic,și pe urmă să-i expedieze ca pe-o coajă de fruct după ce l-au,,mâncat". Asta în principal ca să-și crească,,respectul de sine",orgoliul adică,rănit altădată,să-și creeze o mască de ființe superioare,eroine,fantastice și romantice.
Să nu uităm: e doar o mască,atât deghizarea în,,prietenă" și,,parteneră" de fațadă,cu care ne,,primesc" la început,dar e o mască și maniera de respingere pe care o practică față de noi când consideră că se îngroașă gluma,și că ar trebui să le lăsăm în pace.

Între modul de manifestare al fetelor față de băieți,și cel al câinilor față de stăpânii lor, nu văd mare deosebire: când le dai multă afecțiune și le arăți într-o măsură tot mai mare ce simți pentru ei, câinii pleacă. Fetele procedează de multe ori la fel - nu vreau să le jignesc sau să le pun într-o lumină falsă, dar asta am observat.

Sfatul meu- să nu ne implicăm în viața fetelor. N-are oricum nici un rost.

Să ne străduim să învățăm bine-să fim primii la învățătură și să facem din asta o prioritate pentru noi și viața noastră.
Să urmărim să absolvim școala cu medii foarte bune, să urmărim un liceu bun, o facultate bună și o meserie zdravănă pentru viitor-posibil antreprenorat sau muncă pe cont propriu.

De la 16 ani încolo, ne putem angaja, și putem lua permisul auto. Până atunci, învățătura, sportul, practicat și urmărit la tv. și prieteniile cu băieți sunt tot ce avem nevoie. Mult succes!

| emignon a răspuns:

Există și posibilitatea -reală- că fetele au deja,,prieten" înainte să le abordăm noi.

Când văd un băiat frumos la chip,înalt la stat și bun la suflet,își fixează spre el toată forța,concentrarea și dorința ( chiar dacă nu-i spun NICIODATĂ asta în față),și așteaptă să le pice respectivul în plasă. De restul,nici nu vor să audă,poți fi și Elvis,când e vorba de,,relație".

Rămâne de datoria noastră să ne ocupăm de viața noastră și să ne păstrăm mereu deschiși prieteniei cu o fată,să nu considerăm respingerea o acțiune inamică,îndreptată împotriva noastră,fiindcă n-are ABSOLUT NIMIC de-aface cu noi,e pur și simplu o reacție de apărare împotriva factorilor de stres din viața fetei-iar noi suntem percepuți,din dorința noastră de a,,agăța",drept un factor de stres pentru fată.

Dar asta,firește,nu trebuie să ne preocupe prea mult. Vine vremea când, fata care are aceleași caracteristici ca și noi, ne va întâlni, pur și simplu întâmplător, ne va accepta și vom deveni o familie.

Pentru asta ar fi bine să ne pregătim acum!

| emignon a răspuns:

Există și restricții sociale.

De exemplu,dacă sunt sărac,nu pot visa la o fată bogată. N-are nici un rost, pur și simplu.

Tot la fel, dacă am un handicap, nu mă pot aștepta la o fată normală. Trebuie să mă ghidez după toate aspectele astea, pentru ca fata să aibă aceleași caracteristici psiho-sociale ca mine. doar astfel pot reuși.

| emignon a răspuns (pentru emignon):

În primul rând,pentru a obține dragostea femeilor, e necesar să nu stăm doar sa așteptam să ne pice,, para mălăiață" în brațe. Astfel de,, dragoste" e oricum superficială si nu durează mult. Putem începe prin a vorbi cu o femeie în sensul de a face cunoștinta cu ea. În general femeile se tem de relații cu barbați necunoscuți, deoarece se tem de abandon și de părăsire. Putem păstra relația la nivel de cunoștinta o bună bucată de timp-3 pâna la 6 luni,ca sa-i dăm și ei timp să ne cunoască,să nu se sperie de noua conjunctură,să ne înțeleagă și să,,respire"-adică să aibă timp și pentru ea. După care,la un moment dat,îi putem cere prietenia, în mod direct. O întrebăm direct si deschis daca ar vrea sa fim prieteni. - Cam la fel cum sunt și doi băieti prieteni între ei, de exemplu. E bine să-i propunem doar asta la început, ca sa n-o sufocăm. Daca acceptă prietenia, e un pas important pentru consolidarea unei relatii simple și frumoase. Putem decide de comun acord să păstrăm acest gen de relație 6 luni,un an sau toată viața. O prietenie înseamnă un prim pas important în viața unei femei,iar în viața noastra nu-i de neglijat. Putem crește treptat relația de prietenie,având însă grijă să nu sufocăm partenera cu insistențe inutile,și să nu ne simțim disperați după iubire. Dimpotrivă,să fim calmi,și să-i arătăm că ne bucurăm împreună cu ea de prietenia pe care ne-a acordat-o. Să nu încercăm sa devenim dintr-odată mai apropiați decât ne permite bunul simț si relația de prietenie pe care o avem,ci să-i permitem prieteniei noastre timp și să-i dam energia necesară să se dezvolte. Să nu facem greșeala de a încerca s-o dezvoltam noi. Să-i dăm timp,s-o păstrăm cum este,să-i arătăm partenerei că îi apreciem prietenia,și să investim,la rândul nostru,în relația ce ni s-a oferit. Apoi sa asteptăm semnul din partea ei pentru a trece la următoarea fază în relația noastră: și anume Iubirea. După un timp rezonabil de prietenie,ea ne va da un semn de apropiere: o strângere de mână ceva mai tare,un zâmbet mai larg,o senzatie că vrea sa fim mai apropiați unul de altul. Să nu ignorăm semnul,dar nici să nu tragem concluzia că am câstigat-o. Echilibrul si moderatia e cheia succesului în toate. Când ea ne dă semnul (să fim siguri,să nu fie doar o iluzie!),mai facem un pas,ne apropiem un pic de ea. Ca de exemplu,începem un alt aspect al relației dintre noi,ne tinem de mână. Să nu-i luăm sicanele privind atitudinea noastră sau despre noul gest făcut în relație,prea în serios,ci să-i răspundem tot cu o glumă pe acelasi subiect. Să nu părăsim instant subiectul de discuție,dar nici să nu ne permitem glume care o discreditează pe ea,sau o pun în vreun fel într-o lumină nefavorabilă. Să ne prefacem în mod subtil că suntem de acord cu ceea ce spune ea despre noi,iar pe urmă putem dezvolta un pic subiectul,păstrând însă armonia completă cu mesajul pe care ni l-a transmis,chiar să-i sugerăm într-un mod care nu iese prea mult în evidență ca întelegem că ne place pe noi tocmai din acest motiv. E bine să lăsăm relația să continue,fără s-o forțăm în vreun fel,fiind totuși siguri pe noi înșine,și receptivi la mesajul pe care ni-l dă partenera. O putem invita la o cafea,la o ieșire în oraș. Iar dacă nu vrea,sau daca baga alte motive,să nu tragem neaparăt concluzia că nu mai e interesată de noi,dar ne putem aștepta și la asta,nu-i o tragedie.
În timpul în care ne-am cunoscut,am putut observa ce îi place și ce nu-i place partenerei. Totuși,când îi ducem flori, esențial e să nu alegem buchete mari de flori, și nici de o singura culoare. E bine să alegem noi culorile cadoului sau florilor pe care i le oferim. Astfel, vom dovedi maturitate și încredere în sine, lucruri mai de preț decât orice într-o relație. Mult succes!

| Flame_Vlad_1999 a răspuns:

Hmmm... buna intrebare. Deci tot am auzit ca fetele le plac golani dar nu chiar toate (bine eu spun ca toate le plac golani) dar infine si am si spus ca nu mai vreau sa am o iubita nu imi place doamne fereste ce am spus dar poti sa incerci sa fi rar putin mai rau dar nu exagera

Mai multe sa iti spun cautama pe facebook Vlad flame
Iti explic mai multe lucruri laughing

Sa ai o viata fericitahee hee

| floryyn a răspuns:

Daca nu stai bine financiar, si nu numai: asta ar fi motivul. Vorbesc din proprie experiența...