Sunt pro, n-am nici o opinie, nici un argument, mi se pare un lucru natural si n-au sens dezbaterile.
Dar sunt totusi sursprins ca n-au aparut aia cu "comportament sexual deviant", "perversiuni", "pacatuieli in fata lui Dumnezeu" etc
Hehe...a aparut...nu putea sa rateze asa un subiect
Vezi ca n-am zis nimic de mama ta ma agramatule. Ma-ta aia stie pe ce site-uri stai tu si ce faci? Du-te-n **** mea de frustrat sexual
Pai numai pro ca contra nu vad de ce ar fi cineva si daca ar fi cred ca ar fi un idiot.Sau ma rog sa nu jignesc macar sa vad si eu niste motive intemeiate de ce contra.Eu zic pro pentru ca mi se pare ok mai ales din puct de vedere psihologic.
Stai sa iti explic mura in gura.Pai cand te drauiesti cu totul unu/unei fete/baiat nu iti da senzatia de siguranta, ca e a ta/tau si ca poti sta linistit/a in creieru ala al tau ca te vrea si ca mai greu te lasa si ca te iubeste si toate cele? E o chestie psihologica...sau tu pur si simplu nu poti intelege ce vreau sa zic.
Pro. Pentru ca este o activitate normala intr-un cuplu normal, te scoate din rutina si e incredibil de placuta. Si pentru ca nu am niciun motiv sa fiu impreuna. In pat e permis orice faca placere tuturor participantilor...
Buna!
CONTRA total!
Este ceva imoral, scarbos!
Pe-acolo urineaza, elimina sperma, cum sa faci asa ceva.
Plus ca este considerat deviere de comportament sexual si asa e.
Te pup!
Eu in locul tau mi-as da 2 palme si m-as mai uita odata peste ce am scris.
Degeaba, n-ai cu cine! Pur si simplu nu intelege! A auzit si ea de termenul deviere de comportament si il repeta de cate ori are ocazia. Nici daca insusi Freud i-ar explica cum e treaba cu devierea de comportament nu ar pricepe...dar asa se intampla cand citesti psihologie pe site-uri de habarnisti.
Deja ma exasperezi cu raspunsul asta si cu "devierea de comportament sexual". Mai bine ai zice un "Tatal nostru" decat sa comentezi aiurea pe aici
Lasa ca va veni momentul in care unu ii va zice ''deschideti picioarele'' si ea va zice ''hai ca le deschid vazand situatia de fata'' si cand va afla rezultatul va fi placut uimita.
Sun pro 100% ii fac la orice fata si de la orice fata m-a astept un pic sa puna gura, chiar daca nu e profesionista doar faptul ca e deschisa si incearca ma face sa zic ca asta e aleasa mea