| alexandra75 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cine e vinovat in povestea asta.Un tip vorbeste cu o tipa pe un site de socializare.Ii trimite mesaje si flori virtuale. Fata e single, insa el nu este dar nu lasa sa se vada la profilul lui si nici nu-i spune fetei.De ziua lui,prietena lui reala, care avea si ea profil pe site, ii trimite la profil un lung mesaj plin de iubire. Tipa cealalta ramane consternata pentru ca spera sa fie cu el.Se infurie si il sterge insa el ii scrie inapoi sa o intrebe de ce a fugit.Ea nu ii spune motivul pentru ca oricum nu avea sens(prietena lui era si fotomodel si mai draguta decat ea) si il blocheaza.El ii scrie de pe alt cont din nou, reprosandu-i ca nu e frumos ce face si ca nu intelege motivul pentru care il tot sterge si il blocheaza.In cele din urma, fata ii spune ca nu crede ca au prea multe in comun si ca ei ii plac oamneii ca ea.El se supara si ii tranteste "Adio!" in sfarsit.
Povestea nu s-a incheiat.Prietena lui ii viziteaza fetei profilul si incepe sa o jigneasca si sa o ia la intrebari.De exemplu, o intreaba daca el i-a propus vreodata ceva mai serios sau ca vrea mai mult de la ea.Implica ideea ca fata si-a facut sperante fara rostsi ca el nu a vrut decat o relatie amicala cu ea, nimic mai mult. Fata stia deja aceste lucruri dar nu a inteles un lucru simplu:de ce a tinut el sa ramana prieteni? Nu isi putea gasi si alte amice, tot ca ea daca ea s-a hotarat sa rupa prietenia cu el.De ce l-a deranjat plecarea ei si de ce a si certat-o pentru asta?
Ia sa vad, ce pareri aveti din experientele voastre! Succes!

12 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Frate.laughing imi vine sa rad adica nici nu se cunosc? faceti-va si voi prieteni reali dud...in fine nah baiatul a gresit ca i-a ascuns sti ce ma dau batutalaughing

| Marry410 a răspuns:

Pai el a fost de vina din moment ce nu i-a zis ca are deja prietena/iubita. Eu cred, PRESUPUN (deci nu sunt deloc sigura) ca baiatul simte ceva mai mult pentru fata cu acre a vorbit pe site deoarece i-a trimis mesaje a dorit sa ramana prieteni..si chestii din astea!

| 354 a răspuns:

Buna.Eu cred ca tipul acesta,"fugea dupa doi iepuri ", probabil vroia sa aiba doua realtii in acelasi timp, dar nu s-a gandit niciodata ca fata aceea va afla ca de fapt el este implicat intr-o alta relatie.Vinovatul este el,nu fata, de ce spun asta, pentru ca el i-a dat de inteles ca ar vrea o relatie cu ea, si bineinteles, fata cand a aflat adevarul s-a retras, din jocul lui. Deci concluzia vinovatul este numai si numai el!

| alexandra75 explică (pentru AnNe):

Lol

| somrik a răspuns:

Hooo,da cine a venit cu un mesaj lung de iubire? ziceci

| DAHAKA31 a răspuns:

Viata ta e un roman.dar unul de ****

| AnNe a răspuns (pentru alexandra75):

Ce lol?

| AnNe a răspuns (pentru DAHAKA31):

Imi place raspunsulaughing

| alexandra75 explică (pentru DAHAKA31):

Ma mir ca si raspunzi! hai, du-te si raspunde unde crezi ca gasesti ceva mai interesant.

| alexandra75 explică (pentru somrik):

In niciun caz bunica!

| Crye a răspuns:

3 idioti.

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Băiatul a greşti foarte mult.
Deoarece i-a dat iluzii fetei, dar de fapt el avea prietenă. Dar nici măcar nu i-a spus adevărul pe urmă. Măcar atâta dacă făcea. Niciodată nu e prea târziu să -i spui cuiva adevărul.Dar oricum, adevărul nu poate fii ascuns la nesfârşit. Până la urmă fata a aflat adevărul! tongue
Dar a avut mult de suferit.puppy dog eyes