Frate.
imi vine sa rad adica nici nu se cunosc? faceti-va si voi prieteni reali dud...in fine nah baiatul a gresit ca i-a ascuns sti ce ma dau batuta
Pai el a fost de vina din moment ce nu i-a zis ca are deja prietena/iubita. Eu cred, PRESUPUN (deci nu sunt deloc sigura) ca baiatul simte ceva mai mult pentru fata cu acre a vorbit pe site deoarece i-a trimis mesaje a dorit sa ramana prieteni..si chestii din astea!
Buna.Eu cred ca tipul acesta,"fugea dupa doi iepuri ", probabil vroia sa aiba doua realtii in acelasi timp, dar nu s-a gandit niciodata ca fata aceea va afla ca de fapt el este implicat intr-o alta relatie.Vinovatul este el,nu fata, de ce spun asta, pentru ca el i-a dat de inteles ca ar vrea o relatie cu ea, si bineinteles, fata cand a aflat adevarul s-a retras, din jocul lui. Deci concluzia vinovatul este numai si numai el!
Ma mir ca si raspunzi! hai, du-te si raspunde unde crezi ca gasesti ceva mai interesant.
Băiatul a greşti foarte mult.
Deoarece i-a dat iluzii fetei, dar de fapt el avea prietenă. Dar nici măcar nu i-a spus adevărul pe urmă. Măcar atâta dacă făcea. Niciodată nu e prea târziu să -i spui cuiva adevărul.Dar oricum, adevărul nu poate fii ascuns la nesfârşit. Până la urmă fata a aflat adevărul! ![]()
Dar a avut mult de suferit.
anonim_4396 întreabă:
Anisoara4 întreabă: