| alina_7563 a întrebat:

Spuneti-mi va rog cind ai ciclu poti fi insarcinata?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam 20% dintre femeile insarcinata au in primele luni de sarcina diferite sangerari, unele care mimeaza menstruatia. De obicei, ele nu sunt regulate si sunt oarecum diferite de menstruatiile obisnuite (mai reduse cantitativ, mai scurte).
In principiu, prezenta unei sangerari nu exclude o sarcina daca ai avut contact sexual neprotejat.

| monyk a răspuns:

Buna, in prima sau a doua luna se poate sa iti vina ciclul peste sarcina, dar nu prea de obicei, dar in general nu iti vine ciclul daca esti insarcinata, in cazul in care nu iti vine se poate sa fi, dar daca iti vine nu prea sunt sanse...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am avut ciclu normal pana in luna a IV.

| Sara2 a răspuns:

Oho cunosc f multe fete care au avut ciclu pana in luna 4 si am o prietena care a avut pe toata perioada sarcinii pana in luna 9

| Crs a răspuns:

Se intampla sa iti vina ciclul normal si sa fii si insarcinata in acelasi timp! Exista femei care pot avea si ciclu in timpul sarcinii, insa cazurile sunt rare.

| pisoias29 a răspuns:

Sunt cazuri si cazuri si asta difera de la femeie la femeie, dar cel mai bine ar fi sa consulti un ginecolog daca ai asemenea probleme happy

| Amelia87 a răspuns:

Sanse sunt aproape minime ( sub 1 % ), dar existente totusi.

| rolly14 a răspuns:

Pai daca ai ciclu poti sa faci copii sau sa ramai insarcinata dar daca nu ai nu poti.....bineinteles ca ramai insarcinata doar daca faci sex

| ariana_5123 a răspuns:

Sub nici o forma nu se poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O femei nu poate avea ovulație în timpul ciclului menstrual, cât privește menstra peste sarcină diferă și ea. La unele femei este de intensitate mai slabă, la altele fluxul poate fi mai abundent decât de obicei.
Singura în măsură să-și cunoască corpul și ceasul biologic ești chiar tu.
Orice modificare apărută este un semn de alarmă care trebuie să te pună pe gânduri: mergi la un control medical amănunțit.
Pa, pa.

| simina a răspuns:

Cumpara mai bine un test barza e 10 ron si e clar ce se intampla sau si mai sigur mergi la medic.Se poate sa sangerezi cand esti insarcinata dar nu ca de obicei.

| mirela_2291 a răspuns:

Da poti fi ansarcinata am dat nastere bebelusului meu acum 8 luni, cand eram ansarcinata an 2 luni eu pur si simplu nu am stiut dar am fost la medic deoarece aveam dureri credeam ca de la menstruatie dar nu era asa Medicu mi-a dat vestea ca eram ansarcinata mi au facut eco si asa i-am crezut. timp de 4 luni am avut ciclu peste sarcina. Ai mare grija

Întrebări similare