anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o relatie cu un tip. Ma atrage, tin la el, dar e ceva la el nu stiu. e linistit si ma face sa ma simt si eu la fel. Nu e rau, pentru ca imi place, doar ca a aparut in viata mea un prieten mai vechi care e cam cum sunt eu sau cum as vrea sa fiu, numai ca eu nu prea o arat. E pervers, e acel gen de baiat care daca poate vrajeste cu un oras intreg. dar ma atrage si imi e mai usor cu el sa vorbesc despre anumite chestii. Am inceput sa fim un fel de prieteni cu beneficii pe la spatele actualului meu prieten. Simteam ca am nevoie de asta cum relatia mea se cam racise, nu ne mai intelegeam. Fara sa vreau am nutrit sentimente pe "amant" desi stiam ca nu va fi nimic serios intre noi doi chiar daca ma despartiam de primullaughing)
"Amantul" inca mai sufera dupa o iubire mai veche, nu o spune dar se vede. Cand e ea prin preajma, eu nu exist. Nu prea pot sa am pretentie la nu stiu ce. dar sunt si eu acolo.
Prietena mea ma sfatuieste ori sa-l consider pe "amant " doar distractie bla bla si sa-mi stapanesc sentimentele, sa fiu foarte tare si fara suflet ori sa ma indepartez treptat, sa lupt pentru relatia mea si sa incerc sa uit de tot ce s-a intamplat.
Voi ce ziceti? >.

1 răspuns:
| JackDurden a răspuns:

Se vede ca tu il doresti pe al doilea si daca zici ca e cum esti tu (sau cum ai vrea sa fii) eu zic ca el e alegerea potrivita, nu prietenul actual.
Relatia ta actuala are toate sansele sa se sfarseasca mai repede sau mai tarziu si atunci o sa regreti toate lucrurile pe care nu le-ai facut doar ca sa pastrezi o relatie.