anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un băiat educat. Am împlinit recent 38 de ani. Sunt cât de cât realizat financiar și am avut mereu succes la femei. Ciudatenia mea e ca mi-as dori foarte mult să am o relație serioasă, poate căsătorie cu o domnișoară care practică prostituția. Nu e o fantezie. Am avut deja o astfel de relație care a durat 5 ani. Ne am despărțit cum se despart uneori cuplurile. Ce credeți că ar trebui să fac? Eu totusi6o problemă psiho-emotionala la mijloc?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Una care practica prostitutia pe lînga faptul ca nu va fi doar a ta are o gramada de boli transmisibile sexual ca face sex cu toti libidinoșii si ne spalatii, cum poti sa iti doresti asa ceva numai tu stii, si mai spui ca esti educat, vai de capul tau esti.

| RAY a răspuns:

Trebuie sa o atragi puternic fizic sau financiar sau dacă ești o persoană populara, vezi sa nu aibă bts, ele se pot schimba dacă au siguranță și atracție, sa fii bărbat

| sierra1 a răspuns:

"mi-as dori foarte mult să am o... căsătorie cu o domnișoară care practică prostituția...Ce credeți că ar trebui să fac?"

in principiu, pe centură (orice centură a oricărui oraș) ar fi "aleasa" ta așa că fă o plimbare pe-acolo

| CodrinStefan a răspuns (pentru sierra1):

Nu acest gen de răspuns îl așteptam. Știu unde pot găsiți prostituate. Ma refeream la această la această situație in care ma simt bine im relație cu o persoană care practică o astfel de meserie. Foarte era / este o femeie distinsă, cu clasă, dar cu o filosofie de viață atipică.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru CodrinStefan):

Ai vrut să scrii "fosta"?
"Foarte era / este o femeie distinsă, cu clasă"
Tu cunoști sensul cuvintelor sau îți place salata de cuvinte?
Că pe noi nu ne-ai dat pe spate cu oximoronul de mai sus!

| mihai69 a răspuns:

Fiecare cu „păsărica" lui.

| Matthew1995 a răspuns:

Ascultam si nu judecam.