anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tacerea este si ea un raspuns ? De cele mai multe ori oamenii tăcuţi sunt consideraţi pasivi. Într-un grup de persoane cel care nu vorbeşte este introvertitul grupului. Adeseori este supranumit "Misteriosul tăcut" sau "Domnul tace şi face".

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Sub o tacere se ascunde o mare galagie! nu t lasa influentata de aparente! tine minte k si privirea inseala

4 răspunsuri:
| SarahMaria a răspuns:

Da asa este uneori tacerea poate fi considerata un raspuns. insa in unele nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da; tacerea poate fi un mare raspuns, depinde in ce sens este luat.Niciodata nu poti sti ce ascunde un om tacut.Numai bine.

| CiprianTPU a răspuns:

De obicei oamenii care tac si fac sunt apreciati, dar sa stiti ca e un mare defect in acelasi timp. Am fost cu o femeie care tacea si facea, dar din pacate realatia noastra a avut foarte mult de suferit din cauza asta, pana la urma ne-am despartit. Am tras o singura concluzie, cei care tac si fac au de obicei probleme in viata de cuplu, pentru ca la un moment dat tacerea lor duce la lipsa de comunicare. Intrebai daca tacerea este un raspuns? Da, este un raspuns, din pacate un raspuns negativ si in nici un caz pozitiv. Cand pui o intrebare cuiva si vezi ca tace, este destul de clar ce vrea sa spuna big grin

| Carmen09 a răspuns:

Cred ca se poate spune si "Domnul tace si face" insa nu e valabil in toate cazurile.Si da, uneori tacerea poate fi considerata un raspuns dar la fel, nu in toate cazurile.Stiu ca nu prea te-am lamuritbig grin