| alinutzaa_8242 a întrebat:

Tipu cu care,, stau,, avem 7ani, de cind ne stim.acum trei ani l-am lasat pentru altu... dupa un an, m-am reintors sa stam impreuna(in aceias casa, doar ca prieteni), doar pentru faptul ca sintem amindoi straini intr-o tara straina.de cind m-am intors el nu a facut alceva decit sa ma roage sa stam din nou impreuna. dupa un an jumate ma trezesc din nou indragostita de el ca in prima zi, doar ca el dupa ce a reusit pare ca nu ma mai vrea...sa-l uit? doar a vrut sa se razbune? idee e ca inebuneste de fiecare data cind trece ceva timp si nu stie de mine.ma cauta iar, iar eu cad de fiecare data.sint disperata, ajutorrrrrrrrrrrrrrr

Răspuns Câştigător
| Kylexy a răspuns:

Cum sa iti spun eu draga alina ai stat cu el o perioada de timp poate chiar lunga... poate l-ai lasat cand ii era lumea mai draga sau cand ii era lui mai greu si avea nevoie de tine.
Ce avea ala si nu are el? imi poti raspunde la intrebarea asta!
Daca se intoarce la tine ai grija sa te gandesti de "n" ori inainte de a face un pas sau de a lua o decizie.
E o vb mare :Roata de ar fi patrata tot se invarte cate odata.
Vezi acum inima ta il vrea pe el dar inima lui poate ii e frica sa mai puna suflet sa ajunga sa te iubeasca iar si iar sa il lasi pentru altu sau cine stie din ce motive.
Acum depinde doar de el daca mai vrea sau nu sa fiti impreuna ca iubiti

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Bine-ţi face!
Eu ţi-aş face şi mai rău!
Pur şi simplu mă pun în pielea lui, să mă lase una după 3 ani pentru altul doar aşa... pentru că poate şi-apoi să mai vrea înapoi.
Urâtă treabă!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Degeaba ai 28 de ani dacă în creier ai 15.
Şi, aşa, ca fapt divers, eu am 21 de ani, I'mPerfect(a) 22 şi nici thereforyou nu e chiar tinerel.
Şi repet ce-am spus mai sus, nu e el idiotul. Este poate prost pentru că te iubeşte, atâta tot.
Hai flit!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nicio fapta fara rasplata. S-a intors roata: tu l-ai facut sa sufere, acum vezi si tu pe pielea ta cum e!

Mergi mai departe si ignora-l!

| Crisu a răspuns:

Sincer esti foarte nehotarata.ar trebui sa stii mai clar ce vrei.nu e bine ceea ce faci, te ranesti si pe tine si pe el. faptul ca te cauta poate fii ori din motivul ca tine foarte mult la tine, ca prieteni, ori ca te iubeste [ca iubita]. poarta o discutie cu el, despre asta.numai asa poti sa stii. te asteptam cu vesti bune.:*

| thereforyou a răspuns:

Nici nu ma gandesc sa te ajut, mi se rupe de tine, meriti ce ti se intampla pentru ce ai facut in trecut.

| doinitza12 a răspuns:

Ar fi bine sa aveti o discutie despre asta
nici nu stii ca si el te iubeste in secret.
poate nici nu stii ca incepeti iar sa va intilniti

| Dolllx14 a răspuns:

N`am inteles nimic da` e de bine :]] Lasa`l.cauta p altu` ca sunt multi big grin

| alinutzaa_8242 explică:

Pentru anumite persoane care nu au inteles nimic...nu am nevoie sa mi se spuna daca face bine sau nu, vroiam doar sa inteleg de ce inca ma cauta ca idiotu? cititi pina la sfirsit nu doar unde spun ca l-am lasat pentru altu, am avut motivele mele, tipilor am 28 de ani nu 14 ca voi.in plus si el m-a inselat ca nu vroiam sa adaug doar ca voi stiti doar sa criticati, mersi.nu am nevoie de ajutoru vostru. abtinetiva