| originalman a întrebat:

Totusi aveti dreptate.deci sincer.nu am inselat o nici o data pana nu mi o inselat ea.am facut femeie din ea.am ajutat-o cu tot.am fost de treaba cu ea.si o inceput sa ma insele... dar totusi prima oara am spus ok nu-i nici o problema.mai gresim. dar dupa aia tot asa o fost apoi am inceput sa inseli si eu si sa o fac sa sufere.pana acum tot in regula cand sunt langa ea. dar cumva nu prea am incredere in ea.si sunt un baiat ocupat. ce aveti de spus?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Renunţă acum.
Relaţia asta nu va ţine.
Nici pentru tine, dar nici pentru ea.
Vă este mai bine unul fără celălalt.
Eu nu înţeleg de ce anume încă mai eşti lângă ea?!
Ştiind că te-a înşelat?!
Dacă vei continua relaţia asta, pentru ea va deveni o obişnuinţă şi va face ce doreşte din tine.
Deoarece ştie că tu o vei ierta mereu şi ştie că se va putea întoarce oricând la tine.
Eşti dispus să accepţi asta şi să duci relaţia mai departe?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta trebuia sa stii de la bun inceput, om care inseala odata o va face din nou, stai linistit nu te chinui sa o faci sa sufere tu cautati alta fata si de ea dumnezeu se va ocupa atunci cand mai putin lumea ii draga.

| Maria_7883 a răspuns:

Parerea mea este ca intre voi doi nu mai este respect si a ramas doar umbra palida a iubirii ce a fost. Pune punct relatiei, deja nu va mai intelegeti si ati inceput amn2 sa va consumati energia. Poate ca o pauza in care sa reflectati amn2 asupra faptelor va va face sa va dati seama unde ati gresit.Numai bine!

| pisoias a răspuns:

Mai bine va vedeti fiecare de ale voastre.Ce relatie e asta?